Harrison Ford i Jeff Goldblum nisu mrtvi!

SMRT kralja popa Michaela Jacksona i glumice Farrah Fawcett u jednom danu ispostavile su se kao plodno tlo za bizarno, lažno "pokapanje" dvojice holivudskih glumaca - Jeffa Goldbluma i Harrisona Forda. I tako je na internetu proglašen "Celebrity death day" iliti "Dan umiranja zvijezda".

Internetom, ponajprije Twitterom na kojemu su jučer iz sekundu u sekundu stizale informacije o Jacksonu, pojavile su se glasine da je je Goldblum umro na Novom Zelandu usred snimanja filma! To je uznemirilo neke njegove kolege poput Demi Moore, koja poput svog supruga Ashtona Kutchera iznimno aktivna na Twitteru i ima nick "mrskutcher".

Demi Moore:  Upravo sam čula da je Jeff Goldblum danas također umro!!! Može li itko to potvrditi?

U svom je postu jučer kazala kako joj je jako žao zbog smrti humanitarca i zabavljača Eda McMahona, a zatim odaslala pitanje - "Upravo sam čula da je Jeff Goldblum danas također umro!!! Može li itko to potvrditi?". Do posta u kojem je saznala da je to laž stigla je izraziti žaljenje zbog smrti Fawcett i Jacksona,  "pogotovo zbog njihove djece", a onda se zgrozila zbog zlonamjernih glasina.

Redakcije su dakako, stale opsjedati novozelandsku policiju, kojoj je glavna okupacija bila govoriti - "Nemamo informacija da je gospodin Goldblum preminuo". Nagađanju i paničnom traženju potvrde na kraj je stao glumčev prijatelj i kolega Kevin Spacey, koji se oglasio kratkom porukom:

Kevin Spacey: Zaustavite glupe glasine

"Jeff Goldblum je živ i zdrav. Upravo sam razgovarao s njegovim menadžerom. Zaustavite ove glupe glasine". Spomenimo i da su Goldbluma na internetu "pokopali" i prije deset godina.

Harrison Ford je, pak, jučer "ili nestao ili umro nakon pada s jahte", što također bila krajnje neprovjerena informacija iz krajnje nepouzdanog izvora. Živa istina je da Goldblum nije na Novom Zelandu, kao ni Ford na svojoj jahti. Zajedno su, no, ne na nebu, nego na zemlji. Obojica su živi i zdravi - u New Yorku, gdje snimaju film "Morning Glory", piše examiner.com.

Zasad se nisu pojavila nagađanja da se radilo o promidžbenom triku.

A.B.
Foto: JLP,/screenshot Twitter

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.