Harry je navodno prijetio Charlesu zbog oduzete kuće: "Želiš li opet vidjeti unuke?"

Foto: EPA

Kako u svojoj najnovijoj knjizi piše novinar Omid Scobie, izbezumljeni princ Harry svog je oca navodno upitao: "Zar ne želiš vidjeti svoje unuke?"

Bila je to, tvrdi Scobie, njegova reakcija nakon što je stigao u London kako bi pokušao izgladiti stvari s kraljem Charlesom III., no sve je pošlo po krivu nakon što mu je rečeno da se mora iseliti iz Frogmore Cottagea, kuće koju je njemu i Meghan Markle poklonila pokojna kraljica Elizabeta II.

Malo je reći da je princ Harry ostao u šoku kada je doznao da, iako tamo odavno ne živi, mora vratiti ključeve kuće vrijedne nekoliko milijuna eura. Potez kraljevske obitelji, koja je ključeve tražila jer Sussexovi više ne žive u Britaniji niti su radni članovi kraljevske obitelji, Omid Scobie nazvao je "jeftinim udarcem povrijeđenog oca".

39-godišnji Harry je navodno bio toliko uzrujan time da je rekao ocu kako će teško vidjeti svoje unuke, četverogodišnjeg Archieja i dvogodišnju Lilibet. Scobie tvrdi i kako je Frogmore Cottage za Harryja i Meghan jedina "istinska i sigurna opcija za obitelj tijekom posjeta Ujedinjenom Kraljevstvu", i to jer se nalazi na posjedu kraljevske obitelji koji osiguravaju naoružani čuvari.

Princ Harry u posljednje vrijeme često dolazi u London, i to zbog sudskih procesa protiv britanskih tabloida, a nedavno je izjavio i kako se ne osjeća sigurnim kad svoju ženu i dvoje djece vodi u svoju domovinu. Kralj Charles III. starijeg unuka Archieja vidio je nekoliko puta, dok je Lilibet susreo tek jednom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.