Harry Styles na Grammyjima sreo bivšu, Taylor Swift. Snimke su hit

Screenshot: TikTok

DVIJE pop zvijezde koje su nekad bile u vezi, Taylor Swift i Harry Styles, ukrale su pažnju svojim druženjem tijekom dodjele nagrada Grammy. Pjevačica, koja je opjevala njihov prekid, pljeskala je bivšem dečku kad je osvojio nagradu za najbolji album i plesala tijekom njegovog nastupa.

Paparazzi, ali i fanovi su ih cijelo vrijeme pratili, pa je tako na društvenim mrežama osvanuo velik broj fotografija i snimki zbog kojih mnogi analiziraju njihovo druženje. Jedan obožavatelj iz publike snimio je Taylor i Harryja kako pričaju, a zatim i kako ona pleše tijekom njegove izvedbe.

@chris WHAT ARE THEY TALKING ABOUUUT #taylorswift #harrystyles #grammys ♬ original sound - lucia <3

"Ovako izgledaju moji rastavljeni roditelji kad se sretnu jednom mjesečno dok preuzimaju djecu", "Ja sam dijete razvedenih roditelja", "Zanima me o čemu su pričali", "Hvala ti što nas informiraš", "Mama i tata", samo su neki od komentara ispod snimki koje su postale viralne na TikToku.

@chris WHY IS THIS MAKING ME EMOTIONAL @grammys @taylorswift @hshq #taylorswift #harrystyles #grammys ♬ As It Was - Harry Styles

Grlili se i dugo razgovarali?

Osim toga, novinar The Hollywood Reportera tvrdi da je vidio kako se Swift "iskrada kako bi razgovarala s Harryjem Stylesom" i da su se "grlili i dugo razgovarali kod njegova stola". Taylor mu je u jednom trenutku stavila ruku na rame, zbog čega su mnogi zaključili da su sada bliski.

Među pjevačima nije bilo konkurencije, iako su oboje bili nominirani u čak dvije iste kategorije - za pjesmu godine i za najbolji video. Ovu posljednju osvojila je Swift sa svojim kratkim filmom za All Too Well: The Short Film.

Podsjećamo, zvijezda benda One Direction i Swift su hodali vrlo kratko u 2012. godini, ali očito dovoljno da mu ona posveti nekoliko pjesama i nekoliko godina nakon prekida. Pjesme Style iz 2015. i Out Of he Woods samo su neke od mnogih za koje se pretpostavlja da su inspirirane njime. On je, s druge strane, njoj posvetio samo jednu, Two Ghosts.

Pročitajte više