Hawk tuah cura poručila prevarantima: Unajmila sam odvjetnika, dolazim po vas, pizde

Screenshot: TikTok/Instagram

HALIEY WELCH, djevojka iz gradića Belfasta u Tennesseeju, postala je viralna senzacija nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka na kojoj dijeli seksualni savjet. 

Otkad je taj video postao viralan, skrivala se od javnosti i odbijala davati izjave, no istovremeno je lansirala liniju kapa, a zatim se pojavila kao gost na koncertu američke country zvijezde Zachyja Bryana. Sada je objavila snimku na kojoj objašnjava koliko joj se život promijenio otkako je postala viralna, ali i poslala poruku upozorenja ljudima koji pokušavaju zaraditi na račun njezine slave. 

Tri stvari koje su se promijenile nabolje 

Za početak, objasnila je što se promijenilo nabolje otkako je viralna. 

"Prvo, prevladala sam strah od javnih nastupa. Pjevala sam pred 80.000 ljudi sa Zachom Bryanom, a ne znam pjevati, no svejedno sam to učinila. Drugo, dala sam otkaz u tvornici opruga pa ne moram stalno jesti fast food, no svejedno ću nastaviti", objasnila je. 

"Treće, češće se moram uređivati pa ne mogu više izgledati kao Adam Sandler", našalila se, no dodala kako nije sve tako bajno. 

Tri stvari koje je izluđuju

"Prvo, morala sam uvjeriti tatu da ne puca na paparazze ispred naše kuće jer ‘kampiraju’ ispred kuće već dva tjedna. Drugo, prestanite me pitati link za OnlyFans, nemam račun, niti ću ga ikada imati. Ja se samo sprdam, to je sve što radim", rekla je. 

"Treće, dosta mi je lažnjaka i lažnih profila, nemam (službene, op.a.) profile na društvenim mrežama osim Snapchata, a kad ih napravim, vi ćete prvi saznati. I usput, jedna stvar me jako ljuti – svi koji kupujete reklamne proizvode online, to nije moje niti sam odobrila, niti zarađujem na tome. No upravo sam angažirala menadžera i odvjetnika pa dolazimo po vas, pi*de", rekla je. 

"Bez brige, uskoro lansiram svoju trgovinu i vi ćete prvi to saznati", dodala je pa pokazala kapu iz linije koju je pokrenula. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.