Helena Minić i Dalibor Matanić čekaju drugu bebu

Foto: Press Foto

IAKO im se u kolovozu 2015. rodila prva kćerkica, bračni par Helena Minić i Dalibor Matanić ne posustaje. Za Story su, sa službenog puta u Beogradu, potvrdili da nestrpljivo očekuju rođenje sljedećeg djeteta, sinčića koji bi trebao stići u lipnju ove godine.

"Presretni smo, trudnoću nismo planirali. Dado i ja prepustili smo se višoj sili, ljubavi da nas vodi. Živimo život bez kalkulacija i planova pa nas je trudnoća zatekla. Ostala sam trudna samo mjesec dana nakon što sam prestala dojiti Lolu. Nastavljamo u revijalnom tonu: 'tko preživi pričat će', jer Lola još uvijek ne spava cijelu noć. Znamo da će biti naporno",izjavila je sretna majka, te dodala da ime još nisu izabrali.

Trudnoća zasad dobro napreduje, iako lijepa glumica tvrdi da ima problema s mučninama, no isto tako napominje da je svjesna da od toga ne može pobjeći niti jedna žena.

Par se nakon pola godine intenzivne veze vjenčao u prosincu 2014. u crkvi Svete Foške, nedaleko od Vodnjana. Rođenje kćerkice okrunilo je njihovu sreću. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.