Hiltonice u pohodu na holivudske dućane

BOGATE NASLJEDNICE Paris Hilton i njena sestra Nicky zajedno s majkom Kathy jučer su organizirale obiteljsko druženje u holivudskim dućanima na Melroseu. Ženski dio klana Hilton dao si je oduška kupujući proljetnu garderobu, a s obzirom na obiteljsko financijsko zaleđe, štedjeti sigurno nisu morale.

Plavuša Paris, 29-godišnjakinja koja se okušala i u glumačkim i u glazbenim vodama, još uvijek je ipak najpoznatija po obilascima popularnih noćnih klubova. Nedavno su TV kuće odbile njezinu ponudu da se snimi reality šou o pripremama njezina vjenčanja s Dougom Reinhardtom, pa će, čini se, plavuša i dalje najveću pozornost privlačiti tulumarenjem i promjenama fizičkog izgleda. Tako se nedavno po medijima raspravljalo je li starleta sama sebe za rođendan u veljači počastila novim grudima.

Brineta Nicky, medijski malo manje eksponirana Hiltonica, po zanimanju je modna dizajnerica, a uskoro bi trebala stati pred oltar. Bit će joj to drugi brak kojim će okruniti vezu s producentom Davidom Katzenbergom. Prvi put se udala 2004. godine za Todda Andrewa Meistera, no brak je trajao manje od godinu dana.
   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.