Hit na društvenim mrežama: Podrum "prepun potencijala" prodaje se za 59.000 eura

Foto: Index Oglasi

OVIH dana na Index Oglasima osvanuo je oglas koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Ekipa na Redditu dobro se zabavila na račun oglasa za podrum u Rovinju koji je svojim opisom uz priložene fotografije nasmijao mnoge.  

Podrum čije je stanje vidljivo na fotkama veličine je 10.5 m2 i prodaje se za 59.000 eura.  

"Rovinj, fantastičan podrum sa pregršt potencijala - 10.5 m2. Na savršenoj mikrolokaciji u starom gradu na samo 100 metara od crkve, prodajemo ovu veoma interesantnu nekretninu. Radi se o podrumu u prizemlju, skrivene i diskretne lokacije, a u blizini svih sadržaja", stoji u opisu. 

 
"Najvažnije je napomenuti da nekretnina ima prozor i priključak kanalizacije. Po želji budućeg vlasnika, vrlo ga je lako prenamijeniti u modernu starogradsku kapsulu-funkcionalnu jedinicu za ljetovanje ili pak najam", dodali su u oglasu koji je prikupio hrpu komentara. 

"Je li smeće gratis?" 

"Storage wars na hrvatski način", komentirao je netko, a drugi upitao: "Koliko potencijala stane u 10 kvadarata?" 

"Ima potencijala za snimanje horor filmova", našalio se treći, a četvrti dodao: "Možda ga kupi neki ‘hoarder’ s 60K eura viška." 

"Mene samo zanima je li smeće gratis ili uračunato u cijenu?", "Ovo bi bilo tužno da nije urnebesno" i "Gdje su potencijali, gdje su?", samo su neki od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.