Hoće li i ovaj put zaboraviti stihove: Kerum snima duet s Mišom Kovačem

NAKON što je u humanitarne svrhe nastupao u showu "Ne zaboravi stihove", splitski poduzetnik Željko Kerum se odlučio baviti pjevanjem. Kako ne bi pjevao sam, Željko se odlučio na duet sa svojim najdražim pjevačem, legendarnim Mišom Kovačem, a pjesmu pod nazivom "Splite, ja te volim", će iskoristiti za svoju kampanju splitskog gradonačelnika.

"Premda se ne miješam u izbornu utrku, jamčim da će pjesma biti veliki hit"

"Željko je iznenađujuće dobar. Važno je da se opustim, jer što se više opušta, bolje pjeva. Moram priznati kako me sve skupa ovo jako zabavlja jer je atmosfera odlična", izjavio je za Slobodnu Dalmaciju poznati skladatelj i autor Splitskog festivala 2009. godine, Nenad Ninčević koji je ujedno i Kerumov instruktor pjevanja.

"Riječ je o bržoj pjesmi čiji početni stihovi glase: 'Najlipši je grad na svitu. Ljudi, govorim o Splitu. Bili biser Croatije, ludo srce Dalmacije.' Od mene toliko. Premda se ne miješam u izbornu utrku, jamčim da će pjesma biti veliki hit", dodaje Ninčević koji je također otkrio kako će Kerum svoj dio pjesme snimiti u Splitu dok će Mišo Kovač to napraviti u Zagrebu.

Željko Kerum zaboravio stihove u showu "Ne zaboravi stihove"


Podsjetimo, Željko Kerum je prije nekoliko tjedana nastupao u showu "Ne zaboravi stihove" za koji se pripremao četiri dana i tri noći. Zajedno s kandidatom iz prošle sezone zapjevao je nekoliko domaćih uspješnica i tako za bolesnu djevojčicu Anu Mariju Conjar-Lizačić prikupio iznos od 50 tisuća kuna na koji je dodao svojih 50 tisuća i predao ih njezinoj majci Danijeli.

Pjesme koje je pjevao su bile većinom iz južnijih krajeva u kojima je Kerum plivao kao riba u vodi. Za sami kraj emisije im je ostala još samo jedna skladba. "Ma daj nam 'Garavušo garava'", samouvjereno je rekao Željko. Međutim, kako to i nije baš njegov teren dokazalo se nakon prvog stiha kada se uputio prema Ani Mariji i njezinoj majci kako bi im i one pomogle u "ne zaboravljanju stihova". Danijela i Ana Marija su samouvjereno otpjevale 5 riječi koje su se tražile i tako pomogle Kerumu da se ne blamira.

A.M.
Foto: Index, Joško Supić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.