Holivudska diva u Hrvatskoj: Angelina Jolie stiže na Brijune pogledati "Kralja Leara"

"ANGELINA JOLIE dolazi u Hrvatsku!", vijest je koja kruži kuloarima. Iako sumnjiva, pomisao da će holivudska diva kročiti Lijepom našom mami osmijeh na muška lica. Lijepa Angie trebala bi posjetiti Brijune, točnije pogledati predstavu teatra Ulysses "Kralj Lear".

"Postoji mogućnost, ali ništa još nije službeno"

Isto će tako navodno obići Brijune, maziti Titove jelene, ploviti akvatorijem i diviti se ljepotama flore i faune, sve to navodno jer oko dolaska lijepe Anđe, nažalost, još ništa nije službeno. "Ja imam nekakve naznake o tome, međutim, zasad je situacija takva da postoji mogućnost, ali još ništa nije službeno potvrđeno", rekla nam je u telefonskom razgovoru Marina Vujčić iz ureda za odnose s javnošću kazališta Ulysses.

"Glasovi o njezinom dolasku došli su i do mene, a ako i dođe, pretpostavljam da će inzistirati na privatnosti i zahtijevati da se novinarima zabrani ulazak na predstavu. Ne znam niti koliko ona želi da se o svemu ovome zna pa moramo pričekati da sve bude službeno", tajnoviti su u teatru. O navodnom dolasku atraktivne brinete šuška se i u glumačkim krugovima iz kojih nam također potvrđuju da se o posjetu priča, ali se ništa konkretno ne zna.

I Kosor, Biškupić i Bajs na "Kralja Leara" će baš u petak

"Mi igramo 'Kralja Leara' od sutra pa do nedjelje i ne znam na kojoj bi se izvedbi trebala pojaviti", dodaje gospođa Vujčić i kaže kako će prisutnost holivudske dive zasigurno prouzročiti pravi kaos. Ipak se nagađa kako bi gospođa Pitt "Kralja Leara" trebala pogledati upravo u petak, a u prilog tome ide i popis gostiju koji bi se toga dana trebali pojaviti u gledalištu tvrđave Minor. Naime, Angelini će, ukoliko dođe, pripasti čast da predstavu pogleda u društvu ni više ni manje nego premijerke Kosor, ministra kulture Bože Biškupića i ministra turizma Damira Bajsa koji su se, nakon devet godina, "Leara" odlučili pogledati baš u petak.

Angelina bi se posjetom Brijunima iskupila za Dubrovnik

Glumica je trenutno na europskoj turneji na kojoj promovira posljednji film "Salt" u kojem igra ulogu ruske špijunke, a nakon što je ovog proljeća u zadnji tren otkazala posjet Dubrovniku, bio bi red da dođe barem na Brijune. Podsjetimo, Angelina je u travnju sa svojim suprugom Bradom Pittom bila u posjetu Bosni i Hercegovini gdje je obišla Višegrad i izbjeglički kamp u Goraždu, nakon čega se zaputila na kratki odmor u Crnu Goru. Posjet u ulozi ambasadorice UNHCR-a toliko je ganuo lijepu glumicu da je obećala kako će snimiti film o ratnim vremenima u BiH.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.