Hope For Haiti: Pomozite zvijezdama da pomognu unesrećenima

MTV Networks emitirat će emisiju "Hope For Haiti" ovaj vikend, između petka i subote, 22. i 23. siječnja, a u dva sata po lokalnom vremenu emitirat će je i regionalni MTV te tako dati priliku svima koji imaju želju pomoći žrtvama ovoga razornog potresa, da to i učine. U prijenos će se uključiti i mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT, i to bez reklamnih blokova, a domaćini će biti George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New Yorku te CNN-ov novinar Anderson Cooper na Haitiju.

Program će trajati dva sata, emitirat će se iz New Yorka i Los Angelesa, nastupit će mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe i filma, a glavni je inicijator akcije George Clooney koji je, čim je čuo za katastrofu na karipskom otočju, odmah pohrlio u pomoć ozlijeđenima. Prikupljena sredstva razdijelit će se na pet dobrotvornih organizacija koje trenutačno djeluju na Haitiju, a u akciju su se uključile i društvene mreže Facebook i MySpace te su potpisane kao službeni partneri jednog od produkcijski najzahtjevnijih humanitarnih događaja ikad.

Razorni potres Haiti je pogodio u dva navrata, deseci tisuća ljudi stradali su, žrtve se još uvijek otkopavaju ispod ruševina, a na ulicama vladaju kaos i anarhija. Ipak, otamo svako malo stižu lijepe vijesti o novim spašenim Haićanima, a svjetske zvijezde oko ovog pitanja složnije su nego ikad.

U donacijama prednjače Brad Pitt i Angelina Jolie, George Clooney i Sandra Bullock



Osim što su u rekordnom roku prikupili milijunsku pomoć za unesrećene, u čemu su prednjačili Brad Pitt i Angelina Jolie, George Clooney, Sandra Bullock i mnogi drugi, haljine s ovogodišnjeg crvenog tepiha Zlatnog Globusa prodaju se na javnoj humanitarnoj aukciji za nastradale, a neki od njih i sami su pohitali na Karibe rukama i nogama kopati unesrećene ispod ruševina.


Jay-Z i Bono Vox već su napisali i uglazbili pjesmu koja će simbolizirati pomoć unesrećenima, a sutra će je s Rihannom i glazbenikom Edgeom izvesti pred milijunskim auditorijem.

Hrvatska je dosad prikupila više od milijun kuna pomoći unesrećenima, a volonteri iz cijelog svijeta, pa tako i iz naše zemlje, i u ovim trenucima stižu na Haiti.

Ako još niste, okrenite broj donatorskog telefona i pomozite onima kojima treba. I naravno, budite uz naše zvijezde i jedan od najvećih humanitarnih događaja ikad.

Donatorski telefon za pomoć Haitiju: 060 90 11, (5,15 kn, PDV uključen)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.