Hrga se zabrinula oko statusa o dočeku u Zagrebu: "Ne mislim da je konspiracija..."

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

MIRJANA HRGA na svom je Facebook profilu izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da još uvijek nije poznato tko će zabavljati Zagrepčane na Trgu bana Jelačića povodom dočeka nove 2022. godine.

"E Zagrebe, Zagrebe što te snašlo... Polovina prosinca, a još ni glasa tko će Zagrepčane uvesti u 2022. Recite da sam u krivu i da već svi znate osim mene kako će neki super bend zagrmiti, a svi oni koji se i dalje ježe velikih proslava u zatvorenim prostorima, uz šampanjac i dobro društvo bar na tren pobrisati 2021", napisala je jučer u jutarnjim satima.

Međutim, njene pratitelje je zbunilo kada je deset sati nakon objavila još jedan status, u kojem je napisala da joj nije jasno zašto joj je pobrisana prijašnja objava, iako se ranija objava o dočeku još uvijek može vidjeti na njenom profilu (ukoliko je mislila na tu objavu).

"Nemam pojma zašto mi je nestao status o (ne)proslavi dočeka nove 2022. u Zagrebu...Ne mislim da je neka konspiracija.

No, kako god bilo, samo sam se zapitala je li moguće da nema javnog dočeka na kraju ove zagrebački opasno dosadne 2021.?", započela je.

"A kad već ponavljam onda ću i nadodati: ako je tako, ne bih se čudila. Takva monotonija uklopila bi se u politiku nove gradske vlasti za koju sam na dan izbora, čini se, ispravno ocijenila. Njihov najveći i jedini uspjeh je pobjeda na izborima. I to je izgleda to. Sasvim je jasno da se sada već predugo uče poslu, u svakoj disciplini. Političari nisu sveci, ali kada bi politikom baviti se bilo lako, mnogi bi duže trajali."

"No, kako god, nadam se da će netko pametan u toj vlasti, tko uvažava činjenicu da Zagrepčani nisu samo simpatizeri stila života 'Hladnog piva' omogućiti i 'svojim primitivnim sugrađanima' da se na svoj način zabave na pragu godine koja dolazi. Samim tim što mnogi i dalje strahuju od masovki u zatvorenim prostorima. Trg je idealan."

"Ok, sada opet taj trg ne sliči ni na što (a nadali smo se promijeni), kao ni cijeli grad, ali uz malo napora mogao bi se za tu noć privesti svrsi. Ako je dogovoren U2 ispod Bana, a ja poslovično nisam informirana u ovoj šumi informacija, oprostite na uznemiravanju", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.