Hrvatica se plasirala u finale najpopularnijeg srpskog glazbenog showa

Foto: Press

Hrvatska pjevačica Beta Sudar sinoć je, nakon više od tri mjeseca natjecanja, ušla u finale balkanskog glazbenog showa Zvezde Granda.

Beta je žiri koji čine Marija Šerifović, Ceca, Ane Bekuta, producent Mili i Viki Miljković, ujedno Betina mentorica u showu, u polufinalu oduševila izvedbama domaćih pjesama Ima jedan svijet i Da ti nisam bila dovoljna, a finale je čeka u subotu 8. lipnja.

"Noćas nije bilo puno vremena za slavlje jer za finale spremam spektakularan nastup. Presretna sam! Čestitam svima koji će sa mnom dijeliti pozornicu u subotu jer ući u finale nije bilo nimalo lako, prošlih nekoliko mjeseci život sam podredila ovom showu, ni sama ne znam koliko puta sam prošla relaciju Osijek - Beograd", rekla je Beta.

Osim što je za vrijeme trajanja showa usavršavala vokalne vještine, Beta je pojačala treninge pa je tako u 3 mjeseca smršavila 10 kilograma što je primijetio i žiri te joj komplimentirao da "izgleda kao top model". Osim natjecanja u Zvezdana Granda, Beta uskoro priprema i novi singl.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.