Poznato što je carinik rekao hrvatskom redatelju koji je nosio borosane za Konstraktu

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell

PJEVAČICA Ana Đurić Konstrakta, koja će ove godine predstavljati Srbiju na Eurosongu, u domaćim je medijima jednako praćena kao hrvatska predstavnica Mia Dimšić. Osim pjesmom i nastupom, koji su po mnogima neuobičajeni na Eurosongu, mnogo se priča i o stajlingu u kojem će srpska predstavnica zakoračiti na eurovizijsku pozornicu.

Konstrakta je za svoj nastup odabrala poznati hrvatski proizvod koji se može kupiti samo u Hrvatskoj, popularne borosane. Doći do njih nije bilo lako, no uspjela je.

Problem je bio u tome što je imala samo jedan par u Beogradu, a potrebna su joj dva ako se jednom paru nešto dogodi ili se ošteti.

Koji bod više za Miju Dimšić

Kako piše Nova.rs, Konstraktin tim stupio je u kontakt s glumcem Dejanom Aćimovićem koji živi u Zagrebu, koji ih je uspio pronaći za oko 250 kuna. On je potom kontaktirao redatelja Zrinka Ogrestu koji je nabavio borosane u Zagrebu.

Naime, Ogresta je krajem travnja u Kombank dvorani imao premijeru svog filma Plavi cvijet.

Prilikom prelaska granice, carinik je redatelja pitao što mu je u kutiji, a kada je Ogresta rekao da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je samo pustio da prođe i poželio mu sretan put, govori izvor blizak redatelju za Nova.rs.

Redatelj se našalio da će njegov potez možda donijeti Miji Dimšić koji poen više od susjeda iz Srbije, dodao je izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.