Hrvatski voditelj usred emisije: Glava mi nije na poslu, žena mi danas treba roditi

Foto: Instagram

RADIJSKI voditelj Dario Maradin u eteru je sa slušateljima podijelio detalj iz privatnog života. Naime, Karlovčanin je otkrio da bi danas trebao postati otac.

"Ja moram biti sad iskren s vama, meni glava točno nije na poslu trenutno... Nemam pojma kako ću dalje što odraditi. Molim za razumijevanje, jedna mala privatizacija etera će se sad dogoditi. Naime, za one koji ne znaju, postat ću tata. I to navodno sad nekad, danas tijekom dana, tako su mi rekli. Termin smo prošli. Žena mi je od jučer u bolnici na promatranju, osjećam se užasno jer je koma od ove korona situacije i ne mogu k njoj. Sama je tamo. Znam da ona odrađuje najteži dio posla, ali užasno se osjećam. Ona je super, smirena, ali problem je u meni, mene ovo sad izluđuje. Zato oprostite mi za eventualne zbrčkane gluposti danas. Čekam lijepe vijesti i nikako da dočekam", priznao je voditelj i youtuber.

"Samo zapravo čekam da nam se David Maradin pridruži na svijetu", dodao je i pozdravio osoblje Opće bolnice Karlovac gdje se trenutno nalazi njegova supruga. "Hvala što mi pazite na ženu i dijete", dodao je.

Njegovo priznanje usred emisije dirnulo je mnoge slušatelje pa su mu poslali brojne poruke. "Uživajte ti i supruga s prinovom, nemoj ništa propuštati jer se to kasnije ne može vratiti. Samo ljubav i to je jedino bitno", poručili su mu, a on je priznao da mu je najdraži savjet kako da se fokusira na posao dok čeka prinovu bio onaj da "popije nešto kratko".

Da će postati tata Maradin je prije četiri mjeseca otkrio na svom YouTube kanalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.