HTZ Matej: Volio bih biti "novi Toše Proeski"

"NA CIJELI show gledam pozitivno i nisam previše žalostan što sam ispao. A na pitanje smatram li se 'novim Tošeom' mogu samo odgovoriti pitanjem - tko ne bi volio biti Toše. Ja bih, međutim, to su velike riječi i nitko neće biti kao on. No, pjevački se razvijam u nekom njegovom smjeru i drago mi je što imamo mnogo toga zajedničkog. Primjerice, obojica volimo pomagati djeci i sudjelovati u humanitarnim akcijama", rekao nam je Matej Miličić, bivši kandidat u showu Hrvatska traži zvijezdu.

Jednom prilikom u showu je pjevao pjesmu preminulog makedonskog pjevača Toše Proeskog. Zadatak je utoliko bio teži što je u žiriju sjedio Tony Cetinski, blizak prijatelj poginulom mladiću. Mada je pohvalio Matejevu tehniku pjevanja, ostao je pri tome da samo Toše može pjevati Tošu.

"Ne bih htio biti neki običan kirurg"

"Nakon srednje škole želim upisati medicinski fakultet i jednog dana postati plastični kirurg. Ne bih htio biti neki običan kirurg, njih ima milijun, ali plastični je nešto posebno", nastavio je Matej. Bez obzira što bi jednog dana volio djevojkama gurati silikone pod kožu, Matej više voli prirodno.

"Nije mi baš lijepo vidjeti umjetne djevojke. Više volim prirodne, mada nemam ništa protiv nekih korekcija, ali nikad nisam za pretjerivanje. Što se umjetnih grudiju tiče, ne kažem da ih ne volim vidjeti, ali su mi manje privlačne od prirodnih. Recimo, moja djevojka Valentina Dropulić je jedna od prirodnih ljepotica kakve mi se sviđaju", rekao nam je Matej.



Za koji tjedan vratit će se kući u Šibenik kako bi dovršio školovanje. Tada se ponovno vraća u Zagreb na daljnje pregovore oko pjevačke karijere i eventualnog zaposlenja. Ovih dana, kako nam je rekao, vrijeme provodi s djevojkom Valentinom, bivšom natjecateljicom u showu Top model koja je proglašena jednom od tri najljepše.

Dva tjedna dijeli kandidate showa Hrvatska traži zvijezdu od velikog finala. Tada će nastupiti i ispali kandidati među kojima će se naći i Matej. "Bit će mi kao da nikad nisam otišao", za kraj je rekao budući kirurg za kojeg se nadamo da se za vrijeme operacija neće previše uživjeti u pjevanje.

L.V.
Foto: B.Č.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.