Hugh Laurie: Veće su šanse da snimimo epizodu "Dr. Housea" bez kamere nego bez kave



BRITANSKI glumac i glazbenik Hugh Laurie je najavio mogućnost konačnog kraja serijala o ekscentričnom doktoru Houseu. U SAD-u se upravo prikazuje osma sezona serije, a kod nas šesta.

Laurie smatra da ekipa ulazi u posljednju godinu proizvodnje ove uspješne TV drame te objašnjava: "Sve što sad radimo u seriji, radimo iz vlastitog zadovoljstva. Ne osjećam da se borimo za dokazivanje šefovima ni kritičarima. Ne želim zvučati presamouvjereno, ali mislim da smo prošli tu fazu i da smo u posljednjoj godini snimanja ili na samom kraju".

Na žalost velikog broja fanova najciničnijeg televizijskog liječnika, glumac je dodao: "Na kraju ovog snimanja, House će imati 180 epizoda, što je smiješno. Apsurdno".

Moguće je da ovo predviđanje kraja ima veze sa činjenicom da Laurijeva obitelj živi u Londonu dok on snima u Los Angelesu. Poznato je da se glumac borio s depresijom zbog razdvojenosti od obitelji.

Laurie se svako jutro budi u 5.30 da bi stigao na snimanje i veliki je ovisnik o kofeinu: "Veće su šanse da snimimo epizodu bez kamere, nego bez kave".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.