I danas bi mogla nositi minice: "Dadilja" kao da je zaustavila vrijeme

Foto: Splash/Youtube

SLAVNA glumica Fran Drescher i sa 58 godina izgleda jako dobro, a nije joj bilo lako u životu. Proslavila se u hit seriji "Dadilja" čije reprize se i danas rado gledaju zbog šašavog humora i šaljivog smisla za modu. No, njezin život nije uvijek bio veseo i bezbrižan. Najveću traumu doživjela je 1985. kada su dvojica pljačkaša upala u njezin dom. Trebale su joj godine da se oporavi od napada i silovanja.

Godinama je bila u braku sa scenaristom s kojim je i napisala scenarij za "Dadilju". Nakon 21 godine u braku s Peterom Marcom Jacobsonom on joj je priznao da je gay. Razveli su se 1999., no bivši supružnici ostali su prijatelji i danas mu je Fran velika podrška. Baš kao što je i on bio njoj kada je saznala da ima rak maternice.

Na sreću, Fran je i to preboljela te se 2000. udala za duhovnog učitelja Indijca Shivu Ayyaduraija koji joj je pomogao da opet nauči voljeti. 


Uz sve nedaće, jedno od omiljenih TV lica 90-ih i danas izgleda jednako zanosno. Na pragu šezdesete itekako može nositi kraće suknje i minice po kojima je postala poznata. Možda je njezin stil malo manje napadan no osmijeh joj je i dalje postojan.



Tako se pojavila na otvaranju butika dizajnera Marka Zunina koji je poznat po glamuroznim haljinama za crveni tepih, a Fran je otkrila da je sve stvar samopouzdanja te da je važno voljeti sebe.


Isto je tako velika zagovornica zdravog života, organske hrane i umjerenog vježbanja. Pokrenula je u udrugu koja pomaže oboljenima od raka, a i dalje je poznata po svojem modnom stilu. Mnogi se slažu, Fran kao da je zaustavila vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.