Hrvatski navijači prekinuli intervju Ivane Knoll, video je hit

Screenshot: TikTok

POJAVLJIVANJE Ivane Knoll na Svjetskom prvenstvu u Kataru u oskudnim kombinacijama izazvalo je veliku zainteresiranost javnosti za ovu, sada već najpopularniju hrvatsku navijačicu. Mnogi mediji svakodnevno je intervjuiraju, ali tijekom jednog njezinog intervjua pažnju su ukrali drugi hrvatski navijači.

Naime, nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom Knoll je davala izjavu za jedan strani medij, a novinarka ju je pitala kojeg protivnika očekuje u polufinalu. "Dajte nam Argentinu, njih ćemo lako pobijediti. Kao i u Rusiji", navela je navijačica.

@futbolecua #ivana #knoll #ivanaknoll #noviadelmundial #noviadelmundial2022 #qatar2022 #mujermundial #croacia🇭🇷 #croatia #viralllllll #videoviral ♬ Pra pra pra - Deavele Santos

Navijač: I ja sam iz Hrvatske

U jednom trenutku u kadar su joj uletjeli drugi hrvatski navijači i prekinuli intervju. Jedan muškarac joj je stao tik uz rame pa se ubacio izjavom: "I ja sam iz Hrvatske." Video se brzo proširio društvenim mrežama i postao je hit.

Ivanu Knoll mnogi prozivaju zbog načina odijevanja te smatraju kako su njezine modne kombinacije uvreda za domaćina. Čak ju je u svoju emisiju pozvao i Piers Morgan, a u njoj je sa šeikom raspravljala je li njezina odjeća neprimjerena.

Strani mediji raspravljaju hoće li se Knoll skinuti do kraja

Britanski The Sun, američki The New York Post i austrijski Heute samo su neki od svjetskih medija koji su napisali članak o Ivaninom pojavljivanju na prvenstvu 2022 godine. The Sun ju je nazvao najzgodnijom navijačicom te spomenuo njezina pojavljivanja na prvenstvima 2014. i 2018. godine. 

Austrijski medij Heute ranije je također objavio članak naslova: Hoće li se Miss Hrvatske sada skinuti još više? Osim toga, njemački su mediji bili iznijeli informaciju da će se najpopularnija hrvatska navijačica skinuti gola, ako Hrvatska osvoji Svjetsko prvenstvo, ali ona je to kasnije demantirala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.