I Korani Gvozdić proljeće lupilo u glavu: Možda se napokon zaljubim

KAKO je ovaj sunčani vikend iz zimskog sna probudio mnogobrojne Zagrepčane koji su jedva dočekali lijepo vrijeme, tako su i domaće zvijezde i zvjezdice odlučile ovaj vikend provesti izvan kuće. Da znaju spojiti ugodno s korisnim dokazale su i Korana Gvozdić, Ida Prester, Dolores Lambaša (koja je sinoć ispala iz showa "Zvijezde pjevaju), te Marko Lovrenčić i Marija Borić koji su u novootvorenom vrtnom centru sudjelovali u humanitarnoj akciji čiji je cilj bio skupiti što više donacija za Park prirode Kopački rit.

Korana izmjenjivala prisne zagrljaje s Jurom iz Connecta?

"Bio je međunarodni dan razminiravanja tako da smo se naravno odazvali pozivu jer je to išlo u svrhu razminiravanja Kopačkog rita. Moram priznati da me dobro išlo, nisam bila među gorima, ali Dolores je najviše prodala", rekla nam je simpatična Korana za koju se nakon Indexovog partyja u Piranhi pričalo da se pomirila sa svojim dečkom- Jurom iz grupe Connect. Kako su Korana i Jura navodno viđeni da u srijedu izmjenjuju prisne zagrljaje, bivša voditeljica na naš upit samo se nasmijala. "Ne, nismo se pomirili. Sve su to bile samo dobre želje jer je sutradan išao braniti diplomski. To je samo bilo ohrabrenje, nije bilo ljubljenja, ali zagrljaji su bili za sreću", otkrila nam je Korana.

Ona i Jura nisu se rastali u neprijateljskom okruženju i dalje su dobri prijatelji. "Ne čujemo se na dnevnoj bazi, ali uvijek mi je drago kad ga vidim, nadam se da je i njemu. Vidim kad se nasmije i odmah mi je drago", zaključila je Korana. Da je proljeće doba godine kada svi požele  biti zaljubljeni potvrdila je i Korana koja također dijeli takvo mišljenje. "Možda se i zaljubim", poručila je Korana koja tvrdi kako za sada nema dečka.

S.C., A.M.
Foto: Drago Sopta / CROPIX , Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.