Igor napustio Joker s 0 eura, nije znao odgovor na glazbeno pitanje. Znate li vi?

Foto: Press

Igoru Kolaru iz Osijeka Joker je bio prvi kviz u kojemu je sudjelovao, no, nažalost, početnička sreća nije mu bila naklonjena. Došavši do posljednjeg, 12. pitanja, nalazio se na ljestvici s 1000 eura, a odgovorivši netočno, kviz je napustio s 0 eura.

"Tko je slavio 1984. na prvoj dodjeli MTV Video Music Awards, kao dobitnik prve nagrade u kategoriji videa godine?" glasilo je posljednje pitanje. Ponuđeni odgovori bili su: Michael Jackson (Thriller), The Cars (You Might Think), Cyndi Lauper (Girls Just Want to Have Fun) i The Police (Every Breath You Take).

Igor je odgovorio Michael Jackson, kazavši kako mu taj odgovor 'zvoni' u glavi. Točan odgovor bio je The Cars.

Grčke muze su ga također namučile

Natjecatelj Igor sa sobom u kviz poveo je suprugu Eminu koja se okušala u bonus rundi te tako točnim odgovorima Igoru vratila jedan joker. Također, Igor ju je zvao u pomoć i kao superjokera za pitanje: "Dvije maske, jedna nasmijana a jedna tužna, povezujemo s grčkim kazalištem. Točnije s dramom. Maske predstavljaju tragediju i komediju. One su simbol dviju grčkih muza. Kojih?"

Ponuđeni odgovori bili su: Melpomena i Talija, Talija i Klio, Melpomena i Klio te Klio i Kaliopa. Supruga se odlučila za odgovor D, no točan odgovor je bio Melpomena i Talija, pa je tako Igor izgubio tri jokera.

Probleme mu je još zadalo pitanje: "U kojoj se saveznoj američkoj državi dogodio obračun kod OK korala?" Texasu, Nevadi, Novom Meksiku ili Arizoni? Igor je najprije na ovom pitanju iskoristio joker, a potom zaključao odgovor Nevada, no točan odgovor bila je Arizona.

Pročitajte više