Imaju li natjecatelji Voicea budućnost u glazbi?

Foto: Renato Branđolica/HRT

ČAK četvero natjecatelja iz popularnog talent showa The Voice Hrvatska izborilo je svoje mjesto u finalu ovogodišnje Dore, a dvoje od njih završilo je u prvih pet najboljih. S obzirom na to da je ove godine o prolascima polufinalista u finale Dore odlučivala isključivo publika, izgleda da su mlada lica talent showova ono što publika želi vidjeti na izboru za pjesmu s kojom će se Hrvatska predstaviti na Eurosongu.  

Vinko je dobio najviše bodova stranih žirija 

Najbolji rezultat ostvario je pobjednik treće sezone Voicea Vinko Ćemeraš, koji je ostvario drugo mjesto u finalu Dore. Zanimljivo je da je Vinko prikupio najviše bodova stranih žirija (30). Pobjednik Dore Baby Lasagna od njih je dobio 26 bodova, dok su mu svi regionalni dali po 12 bodova.  

Troje finalista Dore natjecalo se u drugoj sezoni The Voicea 

Zanimljivo je i kako je čak troje finalista ovogodišnje Dore stiglo iz druge sezone The Voicea, koja se emitirala 2016. godine. 

Alen Đuras završio je na trećem mjestu u talent showu, a na Dori je nastupao s pjesmom Tamburitza Lullaby i završio na petom mjestu. 

Steffany Žužić također se natjecala s Alenom u Voiceu, no nije stigla do finala showa. Na Dori je u finalu završila na 16. mjestu s pjesmom Sretnih dana dat će Bog. 

Još jedno lice iz druge sezone The Voicea je Lara Demarin, koja je kasnije pjevala s Matijom Cvekom, a u finalu Dore s pjesmom Ne vjerujem ti završila na 11. mjestu. 

Može li netko iz Voicea pobijediti na Dori? 

Čak dva kandidata ovogodišnjeg The Voicea, Sergej Božić i Martin Kosovec, svojim nastupima u showu dospjeli su na vrh YouTube trendinga i oduševili Hrvatsku. Što mislite, mogu li natjecatelji iz Voicea pobijediti na nekoj budućoj Dori?   

 

Pročitajte više