Imala je 16 kad je glumila u Buffy: "Govorilo se da ne smije biti sam u sobi sa mnom"

Foto: Press

NAKON što je glumica Charisma Carpenter, najpoznatija po ulozi Cordelije Chase u serijama Buffy, ubojica vampira i Angel, optužila redatelja i producenta Jossa Whedona da ju je zlostavljao, oglasila se i njezina kolegica iz serije Michelle Trachtenberg.

"Na setu je postojalo pravilo. Izreka. On više nikad ne smije biti sam u sobi s Michelle", napisala je Trachtenberg, koja je u seriji Buffy, ubojica vampira glumila 2002. i 2003. godine kad je imala tek 16 godina.

"Sad sam dovoljno hrabra kao 35-godišnjakinja... Da ovo objavim. Jer ovo se mora znati. Kao tinejdžerica. Uz njegovo neprikladno ponašanje... Vrlo. Neprikladno. Pa sad ljudi znaju što je Joss učinio. Ovo je posljednji komentar koji ću dati na ovo", napisala je na svom Instagramu te podijelila objavu Sare Michelle Gellar o tome kako ne želi da se njezino ime povezuje s Jossom Whedonom.

Charisma Carpenter je u objavi na društvenim mrežama napisala da je Whedon "zloupotrebljavao svoju moć u brojnim prilikama" te da je stvorio "neprijateljsko i toksično okruženje" na setovima. 

Navodno ju je nazivao debelom dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, ispitivao je hoće li zadržati bebu, a zatim joj dao otkaz nakon što je rodila. 

"Gotovo dvadeset godina držala sam jezik za zubima i smišljala izgovore za određene događaje zbog kojih sam traumatizirana do današnjeg dana", započela je svoju objavu glumica. 

U nastavku je navela da su joj "uznemirujući incidenti" izazvali "kronično fizičko stanje s kojim mora živjeti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.