Index doznaje: Razlog razvoda Vanje i Zorana Mamića je instruktor jahanja

IAKO je tjednik Extra objavio kako su razlog razvoda braka Zorana i Vanje Mamić brojne ljubavnice sportskog Dinamovog direktora, čini se kako je situacija ipak malo drugačija. Naime, kako doznajemo, pravi razlog je Vanjin ljubavnik i njezin osobni instruktor jahanja - Renato Levanić s kojim je već duže vrijeme u ljubavnoj vezi.

Svojeg novog odabranika, Renata Levanića, Vanja je upoznala u konjičkom klubu gdje se jahanjem počela baviti iz hobija. Nakon nekoliko mjeseci na konjičkim stazama, Vanja je zavoljela konje te se jahanjem odlučila baviti profesionalno.

"Renato ima nevjerojatan osjećaj za konje, to je posebna veza"

"Ništa bez trenera, nemoj biti nepotrebno skroman, Renato. Kad sam počela, nisam znala u sedlu sjediti. Svako malo zvekneš s konja, ovo je opasan sport u kojemu se pogreške skupo plaćaju. Zato je trener presudan, a Renato ima nevjerojatan osjećaj za konje, to je posebna veza", izjavila je Vanja za Jutarnji list prije godinu dana, kada je, očito, već imala same riječi hvale za svog instruktora.

Kako pak tvrdi Extra, Zoran je Vanju navodno varao s poslovnom partnericom svog vjenčanog kuma Anom Šikić, zatim s bivšom glasnogovornicom Milana Bandića - Ivom Mijom Erak i s Milom Horvat koju su pak povezivali s proslavljenim trenerima Slavenom Bilićem i Igorom Štimcem.

Podsjetimo, nakon što su glasine o razvodu Mamićevih postale sve glasnije odlučili smo za komentar upitati Vanju koja nam cijelu priču nije potvrdila, niti demantirala već samo skrenula s teme. "Mislim da je bilo čija rastava ili svadba u ovim teškim vremenima potpuno neinteresantna i neprimjerena tema", rekla nam je  Vanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.