Index vas vodi na nastup Feddea Le Granda u Shamballi

PROTEKLA dva vikenda u Shamballi bila su izrazito uspješna i Shamballa je definitivno ove sezone pokazala novo lice, zasjala u punom sjaju i pokazala da je u samom vrhu zagrebačke ponude clubbinga. Programski sadržaj iznimno je atraktivan pa vas tako ovog petka, 7. listopada očekuje posebna poslastica; nastup jednog od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih producenta i DJ-a na svijetu, Feddea Le Granda.

Fedde le Grand je nizozemski DJ i producent, tvorac brojnih planetarno popularnih hitova poput "Put Your Hands Up 4 Detroit", "Let Me Think About It", "The Creeps", "Let Me Be Real", "Runnin'", "So Much Love" i mnogih drugih, kao i po stalnoj suradnji s prijateljem i kolegom Funkermanom iz koje se suradnje stvorio i popularan hit "Speed Up". Funkermana ćete također ove godine imati prilike uživo poslušati u Shamballi, koji će nastupiti iste večeri na partyju na dva flora zajedno s popularnim Jerryem Roperom. Također, u subotu 29. listopada vas očekuje i sjajan David Morales, dakle, programski sadržaj je za svaku pohvalu.

Nastupaju i Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati seksi plesačice


Očekuje vas još jedna luda i nezaboravna noć u Shamballi uz vrhunsku klupsku glazbu i atmosferu po kojoj je Shamballa postala prepoznatljiva. Uz fenomenalnog Feddea le Granda, za DJ pultom će nastupiti i sjajni Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i seksi plesačice svojim vatrenim nastupom pod svjetlima Shamballinog vrhunskog light sustava.

Index vas kao glavni medijski pokrovitelj vodi na Feddea Le Granda. Dijelimo dva puta po dvije ulaznice najsretnijima. Pošaljite mail s osobnim podacima, imenom i prezimenom, na index.nagrada@gmail.com s naslovom  Fedde Le Granda, a mi ćemo vam javiti jeste li imali sreće. Inače, cijena ulaznice u pretprodaji je 100 kuna, na dan eventa biti će i 150 kuna, a ulaznice su u pretprodaji dostupne u Shamballi svakim radnim danom od 10 do 20 sati te preko sustava eventim.hr i u njihovim poslovnicama. Za rezervacije separea i dodatne informacije nazovite 099/721 7777.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.