Indira Mujkić o razvodu: Plakala sam i imala napadaje panike

PO PRVI put otkako je objavljeno da se razvodi od Narcisa Mujkića, pjevačica Colonije Indira Vladić progovorila je o razlazu. O suprugu Narcisu, od kojeg se razvodi, ne priča s gorčinom u ustima, a navela je i kako su mediji pisali koješta, ali se "pomirila s činjenicom da jednom napisana laž u novinama postaje istina".

"Dobro su rekli moji dečki iz benda, šteta što nam sad nije izašao album, ovoliku medijsku pozornost ne možeš privući bilo kakvom pjesmom, albumom ili koncertom. Takav je naš križ javnog života, jednostavno nikad ne možeš isplivati po dobrom, nego samo po suprotnom", kazala je Indira za Story o medijskom interesu za njen ljubavni život.

"Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i utjeha"


"Nije dobar osjećaj nemati kontrolu nad životom, nisam se naviknula na to, kod mene je to prilično poslagano, ipak sam horoskopska Djevica. Ne mogu biti jako ljutita jer tada čovjek gubi kontrolu nad svojim reakcijama, što si ne mogu priuštiti. Malo mogu. Malo je normalno. Kad život ide u jednom smjeru, a ja sam toga svjesna, onda se nekako u glavi tješiš i liječiš samu sebe. Sama sam sebi ipak najbolji prijatelj i utjeha. Vesela sam osoba i jako prirodna, to već svi znaju, pa se i dalje trudim da to bude moja osobina. Ne želim da se obožavatelji osjećaju zakinuto, to sam ja, njihova Ira iz Colonije. Kad dođem kući, može biti i suza i izgubljenog tupog pogleda. To su ipak moja, a donedavno naša četiri zida koja ipak imaju svoju priču i svoje emocije. Nema se tu što puno pričati ni savjetovati. Prespavati, buditi se i zatrpati se obvezama", navela je Indira govoreći o svom razvodu.

"Nekako sam uvjerena da će razvod i Narcisu i meni omogućiti novi pogled na život koji smo imali i na ono što nas čeka u razdvojenim danima. Mislim da imamo za čim žaliti, jako žaliti. Doista nisam imala ni volju ni želju komentirati novinske napise koji su uistinu bili plod nečije mašte, u tim sam trenucima željela ostati dostojanstvena i pomirila sam se s činjenicom da jednom napisana laž u novinama postaje istina. Ostavljala sam prostor ljudima koji se bave novinarstvom da rade svoj posao. I dok su se oni bavili sa mnom i mojim životom, ja sam se bavila sobom", dodala je.

"Često me noću hvatao napadaj panike jer sam se bojala biti sama"

Indira je navela i kako je osmijeh cijelo vrijeme na njenom licu bio jer je "dobra glumica" te kako su joj roditelji bili najveća podrška u teškom razdoblju: "Po prirodi sam jaka i ponosna osoba pa ću, čak i kad boli, nabaciti lažni osmjeh. To je moj obrambeni mehanizam i ne rješava životnu bol, ali definitivno mi daje snage da se osjećam bolje. Ne bih podnijela žaljenja i da me vide tužnu i uplakanu". Indira je dodala i kako je "kao prava slavonska duša, otkrila najbolji recept za ranjeno srce" - tamburaše.

Pjevačica Colonije kaže kako se vodila mišlju da ima i gorih stvari od njenog razvoda te rekla da smatra da nam "Bog uvijek daje onoliko koliko možemo podnijeti". Iako jaka izvana, priznala je kakvu je bol zbog rastanka s Narcisom proživljavala iznutra: "Ostala sam sama u praznoj kući bez osobe koja je bila uvijek uz mene i naravno da sam plakala. Često me noću hvatao napadaj panike jer sam se bojala biti sama, bez obzira na to što se Narcis u takvim situacijama prijateljski ponudio da ga nazovem i da je uvijek tu za mene ako mi bude teško. Kao tipična ranjena žena, uništavala sam se tužnim ljubavnim pjesmama i tako dočekivala zoru. Vrhunac mog emotivnog sloma doživjela sam na koncertu u Kranju". Indira se na tom koncertu slomila kad je stala pred punu dvoranu i ostala od glasa te je koncert propao.

"Nije bilo treće osobe"

"Nemojte misliti da je postojala treća osoba jer nije. Razlog našeg razvoda su različiti interesi. Dok sam ja kod kuće priželjkivala suprugovu pažnju i zagrljaj, on je često bio odsutan i u jednom se trenutku naša ljubav razvodnila, a prevladala je poslovna atmosfera. Ali, ne krivim ga zbog toga, samo je želio najbolje za nas", kazala je Indira u razgovoru za Story te dodala kako je Narcisu jedino zamjerala što je posao donosio kući, dok je ona njihov dom "smatrala hramom njihove ljubavi, u kojem nema mjesta za svakodnevne poslovne probleme". Kaže i kako postoji druga strana razvoda: "Nema ništa gore od žene koja neprestano nešto prigovara i zanovijeta, a u jednom sam trenutku upravo to postala. Sama sam sebi počela ići na živce".

Indira je bila ta koja je zatražila razvod, a sa Narcisom je, kako sama kaže, ostala u prijateljskim odnosima te jedan drugome žele svu sreću s novim ljubavima. "Uvijek ću pamtiti samo dobre dane", kaže Indira o devetogodišnjem braku punom emocija. Navela je i kako je "nepopravljivi romantik, sanjar" pa i dalje vjeruje u ljubav i u brak te mašta o tome kako će se jednog dana ponovno udati jer "najbolje funkcionira u paru". Uvjerena je da je čeka netko s kim će ostarjeti, smatra kako u ljubavi nema pravila i kalkulacija, a navela je i kako joj je jedini neostvareni životni cilj i želja taj da postane majka.


Indira sreću ponovno našla uz poduzetnika Ivana Papića

Podsjetimo, da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. Riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Indira i Narcis Mujkić su krajem ožujka putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

O bračnom brodolomu Narcis Mujkić je, nakon što se za njega pročulo u medijima, kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Prije otprilike mjesec dana objavljeno je da je 20-godišnja Sara Dobranić, studentica modnog dizajna koja se bavi plesom, glumom i manekenstvom, u vezi s Narcisom Mujkićem i kako joj je upravo zbog toga Colonia, s kojom je surađivala od svoje 17. godine, otkazala suradnju. Sara to nije željela komentirati. Navodno je, nakon što je Indira doznala da ljubi njenog supruga, od producenta grupe Colonia, Tomislava Jelića Kamenog, Sara dobila SMS u kojem je stajalo da je dobila otkaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.