Influencerica tri dana snimala umirućeg sina: "On već pleše u raju"

Foto: Instagram

INFLUENCERICA Brittani Boren Leach na društvenim mrežama posljednjih nekoliko dana piše o smrti svog sina.

Tromjesečni dječačić Crew je na Božić prestao disati u snu. Iako je odmah prevezen u bolnicu te su se liječnici borili za njegov život, nakon tri dana roditelji su morali donijeti odluku o isključivanju aparata koji su ga održavali na životu.

Brittani je iz dana u dan fotografirala umirućeg sina i pisala o njegovom stanju. Prvog dana opisala je što se dogodilo i molila pratitelje da se mole za njega. Otkrila je da je dječak zaspao kod rođaka, a kad ga je otišla provjeriti, nije disao.

"Nemam riječi sad, osim da vas očajnički zamolim da se molite za nas. Ne ono 'molim se za tebe', nego ono kad padnete na koljena i molite se za čudo. Živimo u noćnoj mori, umirem iznutra, molim vas da se molite za moju bebu", napisala je.

Potom se danima fotografirala pored sina.

"Liječnici rade na tome da stabiliziraju njegovo tijelo, sutra će ići na MRI kako bi se znalo što dalje. Ne mogu opisati kako se osjećam. Ovakvo nešto se događa drugim ljudima, ne meni. Samo se želim zavući u krevet sa svojom bebom. Umjesto toga, stojim tu s pumpicom za dojenje ondje gdje bi trebala biti beba, moleći se za čudo", napisala je.

Potom je objavila da dječak više nije živ.

"Crewovo zemaljsko tijelo je s nama, iako znam da on već pleše u raju. U sljedećih 12 sati moramo donijeti teške odluke, koje nijedan roditelj ne bi trebao donositi", napisala je.

Dodala je da su donirali dječakove organe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.