Instruktoru vožnje u Zagrebu na semaforu pokucao mladić na prozor i oduševio gestom

Screenshot: TikTok

ZAGREBAČKI instruktor vožnje Krešimir Stunić, na društvenim mrežama poznatiji kao Instruktor Trulac, oduševio je pratitelje na TikToku jednim od svojih posljednjih videa snimljenih tijekom sata vožnje.

Dok je s jednom polaznicom vožnje čekao na semaforu u centru Zagreba, iz vozila iza njih je na brzinu iskočio jedan mladić, pokucao instruktoru na prozor i dao mu veliku čokoladu. 

Krešimir se iznenađeno počeo smijati. "Daj ne seri. Pa kaj si ti lud, čovječe? Znači ovo je show", rekao je pa snimio mladića koji se vozio iza njega u kombiju i veselo mu mahao. Potom mu je on poslao poruku.

@instruktor_trulac čoksa @miarajda @Autoškola Kajzerica #samoljubav #instruktorvoznje #autoskola #vozackadozvola #drivingschool #drivinginstructor #drivinglessons ♬ original sound - Instruktor TRULAC

"Nemoj samo pojesti čokoladu. Uživaj", napisao mu je mladić. 

"Svaka čast, frende, hvala", odgovorio je Krešimir.

"Ma hvala tebi što širiš pozitivu. Već te mjesecima pokušavam uloviti da ti makar čokoladu dam", odgovorio mu je mladić.

Mladić gestom oduševio mnoge

Ova gesta oduševila je mnoge Krešimirove pratitelje.

"Ajme. Je li može bolje? Top", "Svaka čast, gesta za 10", "Bravo, samo ljubav. Krešo, ti to zaslužuješ", "Divno", "Koji kralj", "Koliko ljubavi u Zagrebu", nizali su se komentari ispod videa.

"Haha, ovo je super. Toliko te lovio da ti da čokoladu. P.S. Pogledaj rok trajanja", šalili su se neki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.