INTERVJU Ribafish nakon veličanstvenog projekta: Bio sam na dnu, ovo me podiglo

Foto: Index

DOMAGOJ JAKOPOVIĆ, svima puno poznatiji kao Ribafish, nedavno je priveo kraju prvu etapu svog zahtjevnog pothvata kojem je dao naziv RokOtok. Novinar i bloger projekt je započeo u spomen na svog tragično preminulog sina Roka, a osnovna ideja bila je posjetiti sve hrvatske otoke koje su zajedno namjeravali posjetiti i pretvoriti to u društveno koristan projekt čiji je cilj istaknuti važnost zajedničkih aktivnosti roditelja i djece, ali i brige za okoliš. 

"Rokatanski Junior je kad bi se durio i bio loše volje rekao: 'Obećao si to i to.' Ja bih ga zaustavio i pitao je li se ikad dogodilo da nisam ispunio obećanje, a on bi rekao da nije. Nisam mu rekao da ćemo obići sve hrvatske otoke i zemlje svijeta, ali je bila priča kako je divno upoznavati svijet, ali je prekrasno početi od svoje domovine", rekao nam je Ribafish o razlozima zašto je odlučio plivanjem spojiti hrvatske otoke.

U prvoj etapi, koja je trajala od 6. do 30. srpnja, Ribafish je posjetio 17 od 50 hrvatskih otoka, razgovarao s brojnim klincima i njihovim roditeljima, održao niz predavanja, podijelio gomilu primjeraka svoje knjige "RokOtok" i pritom prošao kroz brojne avanture te prikupio gomilu iskustava. 

"Jako su me zaboljeli lažni, neistiniti, neutemeljeni komentari, ali uvijek će biti tih 10 posto nesretnih ljudi koji sjede doma i nisu u stanju ništa napraviti osim vrijeđati ljude koji su nešto probali napraviti", dodao je.

Nakon što su se dojmovi slegli, sjeli smo s Domagojem i porazgovarali o ovom plemenitom projektu koji je oduševio i dirnuo hrvatsku javnost, a više o svemu možete doznati u videu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.