Iris Livaja objavila snimku supruga, nosio je majicu posvećenu Mariju Vuškoviću

Screenshot: Instagram

Iris Livaja je na Instagram storyju objavila snimku svog supruga Marka Livaje, koji je nosio bijelu majicu s brojem 44 napravljenim od ljepljivih traka.

Uz svog supruga u videu je tagirala 22-godišnjeg hrvatskog stopera Marija Vuškovića, koji je nedavno izbačen iz nogometa do jeseni 2026. godine. Broj 44 Vušković nosi na svom dresu. Uz njegovo ime na snimci Iris je dodala emotikone u znak podrške.

Vušković je naime optužen za korištenje dopinga.

Vušković kažnjen izbacivanjem iz nogometa na četiri godine

Podsjetimo, sud Njemačkog nogometnog saveza (DFB) u Frankfurtu u ožujku prošle godine proglasio je Vuškovića krivim za korištenje dopinga te ga suspendirao na dvije godine. Vuškovićevi odvjetnici tražili su oslobađajuću presudu, dok su Nacionalna antidopinška agencija Njemačke (NADA) i Svjetska antidopinška agencija (WADA) tražile povećanje suspenzije s dvije na četiri godine.

S obzirom na to da je suspendiran od studenog 2022. godine, vodit će se kao da je kažnjen izbacivanjem iz nogometa četiri godine. Zasad nije jasno znači li to i raskid ugovora s klubom iz Hamburga, koji ima do sljedeće godine.

Iris ga i ranije podržavala

Supruga Marka Livaje i ranije je na Instagramu podržavala Vuškovića.

Nakon suđenja u svibnju ove godine Iris je na Instagramu objavila fotografiju njegovog dresa.

"Još samo malo", napisala je i dodala emotikon sklopljenih ruku i emotikon srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.