Iscurile privatne fotografije zaljubljene Rihanne i Chrisa Browna

SAMO nekoliko tjedana prije suđenja Chrisu Brownu zbog premlaćivanja bivše djevojke Rihanne, u javnost su iscurile fotografije zaljubljenih golupčića slikane netom prije kobne svađe. S obzirom da će se suđenje održati 21. lipnja, američki mediji pretpostavljaju kako je netko namjerno plasirao fotke kako bi Chris Brown ispao pozitivac pred sudom.

Nedavno su također objavljene fotografije gole Rihanne

Na fotografijama koje su se iznenada pojavile na jednom blogu, Chris i Rihanna se nalaze u krevetu i izgledaju poprilično sretno zaljubljeni. Podsjetimo, nedavno su također objavljene fotografije gole Rihanne za koje se pretpostavlja da su ukradene iz istog razloga kao i ove posljednje, kako bi Rihanna ispala negativka pred porotom. Naime, kao jedna od svjedokinja, 22-godišnja pjevačica se nalazi na listi svjedoka protiv Chrisa Browna.


Iako su mnogi "izvori" tvrdili da se Rihanna vratila bivšem zbog kojeg je navodno imala nekoliko plastičnih operacija, pjevačica je to strogo demantirala i potvrdila svojom odlukom da svjedoči protiv 19-godišnjeg repera. Dok Chris pokušava spasiti glazbenu karijeru, Rihanna je nakon prekida viđena s mnogim muškarcima što bi joj također moglo naštetiti na suđenju. Osim Kanye Westa, Rihannu su povezivali s kanadskim reperom Aubryjem Drakeom Grahamom, košarkašom LA Lakersa Andrewom Bynumom te Negusom Sealyjem.

D.D.
Foto: ybf.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.