Iskrene ispovijesti Hrvata na hit aplikaciji: "Spavala sam s očevim prijateljem..."

Screenshot: Pongo/Instagram

POSTOJI cijeli niz životnih situacija i tema o kojima je jednostavno nemoguće otvoreno pričati, kako na društvenim mrežama kao sto su Facebook i Instagram, tako i u stvarnom životu. Misao je to kojom su se vodila braća Davor i Bojan Pavić prilikom izrade nove aplikacije koja je brzo postala hit.

"Zato smo razvili aplikaciju Pongo na kojoj nema stvarnih imena. Korisnici pišu pod nadimkom kako bi mogli potpuno otvoreno razgovarati o svim tim temama s drugim korisnicima. Na aplikaciji je moguće i privatno upoznavati nove ljude te chatati s njima jedan na jedan", opisuje Davor za Index.

Aplikacija je posebno popularna među mladom publikom, posebice onom starosti između 18 i 20 godina. Zanimljivo je da na servisu dominiraju djevojke pa tako ne čudi što su uz osobne teme popularne i teme poput šminke i mode.

"Broj korisnika svakim danom raste tako da je konstantno među top aplikacijama na hrvatskom app storeu u kategoriji socijalnih mreža", naglašava Davor.

Da biste ispričali drugima što vas muči, trebate instalirati Pongo, izabrati nadimak i to je to. Sve što vam padne na pamet možete podijeliti s drugim korisnicima.

"U historyju sam dečku vidjela gay porniće i to više njih. Cijeli svijet mi se srušio. Je li moguće da ih je iz zajebancije gledao? Što mislite o tome?", samo je jedno od postavljenih pitanja.

Na sličnom principu funkcionira i planetarno poznati Whisper, no on je mnogo površniji i svodi se samo na ispovijesti korisnika, dok se na Pongu mogu voditi prave rasprave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.