Iskreno priznali zašto su u otvorenom braku: "Počelo je sa seksom u troje..."

Foto: Press

SVAKA veza je drugačija, a parovi iz ove priče odlučili su zaboraviti monogamiju.

Na aplikaciji za ispovijedanje Whisper progovorili su o razlozima zbog kojih se viđaju s drugim ljudima iako su u braku. Kako se pokazalo, otvoreni brak nerijetko ne funkcionira onako kako su se oni nadali, a priče nekih parova definitivno nisu ono što biste očekivali.

Ovo su priznanja:

"Iskreno, nijedno od nas dvoje nije si moglo priuštiti alimentaciju pa smo izabrali otvoreni brak. Postalo je puno lakše kad smo počeli s tim. Nije to za svakoga, ali kod nas funkcionira."

"Izabrali smo otvoreni brak jer nas oboje pali kad je druga strana ljubomorna. Žao nam je, ali nam nije žao."

"Udala sam se za osobu s kojom sam izgubila nevinost. Zbog toga imamo otvoreni brak. Tako sam udana za muškarca kojeg volim, a mogu eksperimentirati i vidjeti što sam propustila dok sam bila mlađa."

"Moja žena je biseksualka i nedostaju joj žene. Pristao sam na otvoreni brak. Teško je jer ona ide na puno spojeva, a ja ne. No što god nju čini sretnom..."

"Moj muž je oduvijek želio otvoreni brak, a nakon godina istraživanja, odlučili smo probati jer nam se činilo zabavnim imati opciju da spavate s drugima."

"Muž me prevario. Pričali smo o svemu i sad smo u otvorenom braku. Skupa smo šest godina, otada nam je puno bolje."

"Imali smo seks u troje da začinimo naš odnos. Uživali smo i odlučili smo probati otvoreni brak. Zasad je jako zabavno."

"Izgubila sam interes za seks s mužem nakon 11 godina braka. Odlučili smo probati otvoreni brak, a sad kad ga druge žene žele, želim ga i ja."

"Više ljudi na palubi ne spašava brod koji tone. Muž i ja smo probali otvoreni brak da začinimo stvari i spasimo brak. Nismo uspjeli."

"Poticao me da počnem eksperimentirati s curama, iako sam bila hetero. Mislio je da će to dovesti do trojca. Godinu i pol kasnije shvatila sam da sam lezbijka."

"Počelo je kad me prevario, pa sam i ja prevarila njega. Odlučili smo biti otvoreni. Ne bih to napravila da me nije varao, no ako se on zabavlja, i ja ću se zabavljati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.