Isplivala snimka sestre Michaela Jacksona: "Otac me silovao s 11 godina"

Screenshot: YouTube

SESTRA Michaela Jacksona La Toya svog je oca optužila za navodno seksualno zlostavljanje u djetinjstvu.

La Toya je o tome govorila još u devedesetima, a njezine izjave sad su se opet našle u pozornosti javnosti nakon što je izjavila da neće braniti svog brata od optužbi za pedofiliju. Nije tajna da se Joe Jackson nerijetko iživljavao na svojoj djeci, a La Toya je devedesetih izjavila da je i seksualno zlostavljao nju i stariju sestru Rebbie.

Tvrdila je i da je za sve znala njihova majka Katherine. 

"Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji dijeli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćeri, a čuješ svoju majku kako govori 'Ne, Joe, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori.' to te izludi", opisala je La Toya u memoarima iz 1991. godine.

O svemu tome govorila je i u talk showu "Live with Regis and Kathie Lee", a snimka je sad ponovno isplivala u javnost. 

"Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno", ispričala je La Toya i dodala da se zbog silovanja njezina sestra Rebbie odselila iz kuće sa 16 godina. Na pitanje je li i nju silovao otac Joe, La Toya je rekla: "Jest, i to jako."

La Toya je navodno imala 11 godina kad su silovanja počela. Na pitanje je li Joe zlostavljao i njihovu sestru Janet Jackson, rekla je da ne zna jer ova to nikad nije spominjala. "Zaista se nadam da nije", dodala je.

"Sa mnom je počeo kad se Rebbie odselila. Živiš s tim kao da ti nešto loše radiš i neugodno ti je. Sramila sam se, cijelog života sam se sramila govoriti o tome", rekla je.

La Toya je 1993. godine rekla da je njihova majka Katherine posumnjala da Michael Jackson zlostavlja djecu mnogo ranije nego što su se pojavile prve optužbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.