Isprobali smo McDonald'sovu dostavu, evo kakva je bila hrana koja nam je stigla

Foto/Video: Index

MCDONALD'S je od danas prvi put počeo s dostavom u Zagrebu. Kako smo i mi, kao i svi, bar jednom njihovu hranu pokušali donijeti kući i razočarali se jer očito nismo bili dovoljno brzi, zanimalo nas je kako će to izgledati s dostavom.

Početak, moramo priznati, nije bio obećavajući. Zasad hranu možete naručiti samo iz McDonald'sa Pothodnik koji, nažalost, ne obuhvaća i adresu naše redakcije pa smo morali prošetati do parka na Trgu kralja Petra Krešimira IV. koji je nešto bliže poslovnici.

Ondje smo naručili poprilično velik izbor jela - Big Mac, Double Cheese, Caesar Beef, pomfrit, tri Cole te vruću pitu s jabukama.

Željeli smo doznati nekoliko stvari - je li komplicirano služiti se aplikacijom, koliko vremena treba da dobijete hranu te u kakvom će stanju doći, odnosno hoće li krumpirići biti gnjecavi, Cola topla, a vruća pita hladna. Naši strahovi nisu se obistinili.

Hranu naručujete preko aplikacije Glovo koja se vrlo jednostavno koristi. Nakon što je preuzmete, možete se registrirati putem Facebooka ili odabrati korisničko ime i lozinku. McDonald's je posebno istaknut na aplikaciji, a odabir je sličan onom na McDondald'sovom samouslužnom aparatu koji postoji u nekim poslovnicama. 

Hrana je posložena u nekoliko kategorija - burgeri, McMeniji, deserti, dodaci i pića. Aplikacija trenutno ne nudi deserte poput McFlurryja ili McSundaea, pretpostavljamo, iz tehničkih razloga. Po ovim vrućinama zaista bi bilo teško očekivati da te slastice do vas ne dođu u potpuno tekućem obliku.

Naša narudžba je stigla unutar 15 minuta, dok je aplikacija procijenila da bi dostava mogla potrajati i do 25 minuta.

I sad, najvažniji dio - hrana je izgledala kao da smo je tog trenutka dobili sa šaltera McDonald'sa - burgeri i pomfrit su bili topli, pita vruća, a Cole hladne. 

Osim dijela s odlaskom u park, sve je bilo savršeno pa se čini kao da je ovo plaćena reklama, ali zaista nije.

Kako su jutros rekli iz McDonald'sa za Index, narudžbe će uskoro biti moguće i iz McDonald'sa Vrapče i McDonald'sa Kvaternikov trg te će dostavom pokriti veći dio Zagreba.

Pročitajte više