Istinite horor priče o BDSM-u zbog kojih ga nikad nećete poželjeti probati

Screenshot: YouTube

AKO JE neko područje seksualnosti još uvijek obavijeno velom tajne, to je zasigurno BDSM. A tajnovitija od seksi uskustava bez sumnje su ona u kojima su stvari krenule po zlu.

BuzzFeed je odlučio potražiti takva sramotna iskustva, a ljudi su ih nevoljko priznali, naravno ne otkrivajući svoj identitet.

Nezgoda u kuhinji

Svoju bivšu djevojku, koja je bila u donjem rublju, sam vezala lisicama. Ja sam također nosila donje rubljen i štikle. Taman sam je izmasirala uljem i misleći da smo same u stanu, krenula sam po led. Dok sam bila u kuhinji, ušla je njena cimerica i ja sam se uspaničarila. Poskliznula sam se na podu, završila na dupetu, a led se rasuo po cijeloj kuhinji. Za to vrijeme, moja je cura šizila jer su je svi mogli vidjeti, a ona se nije mogla ni pomaknuti ni vidjeti tko je gleda.

Problemi sa svijećom

Moj partner i ja isprobavali smo novu svijeću za masažu s mirisom cimeta, koja je u sebi imala esencijalna ulja. Osjećaj je bio super sve dok mi nije kapnulo na vaginu. Kad su cimetova esencijalna ulja došla na moje ženske dijelove poludjela sam. Jako je boljelo, a to nije bila dobra bol. I još sam bila vezana, on je prtljao da me odveže, dok sam ja očajnički željela makniti to sa sebe. Na kraju sam neko vrijeme plakala u hladnoj vodi.

Solo bičevanje

Šest godina prakticiram BDSM, a kad sam shvatio da sam sadist, postao sam opsjednut bičevanjem. Kupio sam par bičeva od ratana i isprobavao ih na svom krevetu, udarajući uzglavlje da vidim koliko su snažni i izdržljivi kad se jedan supertanki bič odbio i pogodio me u lice. Nekoliko psovki kasnije na licu sam imao plavo-crnu crtu, koja se tu zadržala dva tjedna.

Slomljeni zub

"Tijekom BDSM seanse dečko me bičevao zbilja jako, dok sam ja u ustima imala lopticu. U jednom sam je trenutku zagrizla i zub mi je puknuo. Ne moram govoriti da mi se nakon toga nije dalo nastaviti.

Jak stisak

Završila sam s tim tipom u svom autu i rekla sam mu da me počne daviti. Vidjela sam da je šokiran i da nikad nije radio ništa slično, no svejedno je pristao. Mislim da nije razumio što sam ga tražila, jer me davio dok se nisam onesvijestila. Kad sam došla sebi nakon 20-ak sekundi, vidjela sam ga kako bježi iz mog auta.

Zapaljeni tepih

Žena i ja prakticiramo BDSM gotovo cijelu našu vezu, redovito mijenjamo uloge pa je na njen rođendan nju zapala uloga domine. Kako bih je iznenadio, vezao sam se u sobi, a do mene ju je trebao dovesti red svijeća. Dok je ona pronašla svijeće, jedna od njih je procurila na tepih i zapalila ga. Upala je u sobu derući se na mene, a to je potpuno uništilo raspoloženje. Ipak iskoristili smo večer nakon što smo ugasili požar i ja sam se ispričao milijun puta.

Neprekidive veze

Bila sam u vezi na daljinu u to vrijeme pa kad bismo se našli, bili smo ludi. U lokalnom seks shopu kupili smo vezice, koje su izgledale kao one iz kuhinje, samo su bile mnogo deblje. Te večeri pao je trojac s njegovim prijateljem, a ja sam bila jedina vezana. Bilo mi je jako neudobno pa smo stali da me odvežu, no tad smo shvatili da se ne mogu odvezati. Upute koje smo imali nisu bile na engleskom. Moj bivši pokušao ih je prerezati škarama, no bile su predebele. Njegov prijatelj se odjenuo i otišao kod prijateljice koja je studirala umjetnost po škare. Trebalo je 45 minuta da me odvežu, a vezice su na mojim zglobovima ostavile tragove koji nisu nestali mjesecima.

Zabrinuti susjed

S podčinjenom osobom isprobavala sam razne igrice, jako sam željela što više naučiti o tome. Soba za seksualne igre mi je na katu, a zajedno smo osmislili kako ću ga vezati. Ono što nismo shvatili jest da će ga susjedi vidjeti kad ga objesim na strop. Morala sam ga brzo odvezati kad smo čuli zvono, a policajci su željeli popričati s njim da se uvjere da je seks bio s pristankom.

Još zabrinutiji susjed

"Bavim se dijelom BDSM-a koji se zove, WAM, odnosno mokro i neuredno. Jednom smo snimali video u kojem me partner vezao u tušu i zalijevao ledenim stvarima, poput sladoleda, mlijeka, jogurta, a potom ledenom vodom. Mrzim hladno pa sam glasno vrištala. Što se dogodilo? Murjaci su stigli. Pretpostavljam da su me susjedi čuli pa smo policajcima morali sve objasniti. Srećom je dobro završilo, a sljedeći put ću nositi lopticu za usta.

Krvava posla

"Jednom me partner (koji mi je danas muž) davio, a imali smo dogovor da ću udariti oko sebe kad je dosta. Očito mi je bilo tako dobro jer nisam udarila, a sljedeće što sam začula bila je njegova isprika. Pogledala sam se u ogledalo i vidjela da mi je na licu pukla kapilara i da sam sva ljubičasta.

Točka nestajanja

Jednom sam bila vezana za gležnjeve s lopticom u ustima. Moj dečko je otišao u dnevnu sobu jer mu je došao prijatelj, a ja sam skliznula s plahti i pala između zida i ormara. Pokušala sam vikati, ali nisam mogla. Nekoliko minuta kasnije dečko se vratio i nije me mogao naći. Na kraju me ugledao i izvukao". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.