Istražite Istru uz CrnoJaje.hr super ponude

Foto: Press

Crno Jaje vodi Vas u Istru uz super cijene. Uživajte ujesenjim bojama i odmoru iz snova uz wellness i spa.

Luksuzni odmor kakav zaslužujete čeka vas u KEMPINSKI HOTELU ADRIATIC 5*, prvom hrvatskom luksuznom golf i spa resortu s 5 zvjezdica smještenom u blizini Savudrije i Umaga. Ne propustite super ponudu i nezaboravan doživljaj opuštanja uz 2 noćenja na bazi gourmet doručka za 2 osobe te wellness i spa u Carolea Spa, već od samo 299 €!

U Rapcu vas pak iskusite odmor u predivnom Hotelu & Casa Valamar Sanfior 4* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom u za 2 osobe ili 2 osobe i 1 dijete do 12 godina, korištenje wellnessa i unutarnjeg bazena...

Otkrijte i Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel, gdje se antička povijest spaja sa suvremenom udobnosti. Krenite na odmor iz snova uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, piće dobrodošlice i opuštanje u wellness centru.

Za jesenski wellness predah krenite na jug Istre uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom za 2 osobe, bogati wellness sadržaji i vanjski bazen u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4*.

A u prekrasnom Novigradu odmorite u Hotelu Nautica 4* uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe te opuštanje u wellness centru s bazenom, whirlpoolom i saunama.

Sve ponude za putovanja pronađite na CrnoJaje.hr.

Pročitajte više