Isus, Antikrist, smak svijeta, svjetski rat... 23. travnja će prema fanaticima biti baš gadan dan

Screenshot: Youtube

TEORETIČARI zavjere ponovno najavljuju smak svijet, i to 23. travnja ove godine.

Prema njima, na taj će se dan Sunce, Mjesec i Jupiter poravnati i izazvati drugi dolazak Isusa Krista, poznat kao Uznesenje. Iste večeri misteriozni planet Nibiru, poznat i kao planet X, trebao bi se pojaviti na nebu, a vulkani eruptirati kako bi najavili dolazak Isusa, kažu fanatici.

Iako su znanstvenici već mnogo puta izjavili kako planet Nibiru ne postoji jer bi ga dosad već otkrili, za teoretičare zavjera on i dalje redovito ide u paketu s Isusom, a svoje tvrdnje potvrđuju Biblijom.

''Veliki znak pojavit će se a nebu: žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od 12 zvijezda. Trudna viče u porođajnim bolima i mukama rađanja'', piše u knjizi Otkrivenja, a teoretičari smatraju kako žena označava zviježđe Djevice u kojem će se Sunce i Mjesec poravnati, prenosi britanski Mirror.

David Meade koji je već najavio nekoliko apokalipsi koje se nisu dogodile, tvrdi kako će se u travnju osim Isusa i planeta X pojaviti i Antikrist, ali i da će doći do trećeg svjetskog rata.

Ipak, prije nego što se počnete pripremati za smak svijeta, imajte na umu da je ovo tek prva najava apokalipse ove godine, a po dosadašnjoj praksi do 2019. godine bit će ih barem nekoliko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.