Iva Ajduković u Piranhi predstavila novi singl "Santa od leda"

MLADA hrvatska R'n'B glazbenica Iva Ajduković sinoć je pred prepunim zagrebačkim klubom Piranha promovirala najnoviji singl "Santa od leda", kojeg potpisuju Baby Dooks, Natko Smoljan i Saša Miočić. "Santa od leda" drugi je Ivin studijski uradak, a ovog će puta pokušati privući pažnju slušatelja vječitom tematikom pokušaja da se ostvari nedostižna ljubav - pričom o nesebičnoj ljubavi jedne žene, ali i kraju iste.

Iva Ajduković prvi je put zapjevala pred kamerama Turbo Limach Showa s osam godina. Sa 16 godina je došla u Zagreb i svojim pjevačkim umijećem privukla pažnju producenata mjuzikla "Kosa" kazališta Komedija, u kojem je ostvarila zapaženu ulogu. 2007. godine sudjeluje u finalu glazbenog showa "Showtime" sa skladbom "Praznovjerno". Iz te se pjesme izrodila suradnja sa grupom Connect, s kojima je nastupala diljem Hrvatske i regije.

Promociji novog Ivinog singla prisustvovale su i brojne osobe iz hrvatskog javnog života, među kojima i pjevačica Martina Vrbos, plivač Aleksej Puninski, grupa Connect, autori skladbe Baby Dooks i Natko Smoljan, prošlogodišnja Miss Hrvatske Ivana Vasilj, aktualni Mister Hrvatske Radovan Stošić, te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.