Ivan Herceg uhvaćen u zagrljaju 16 godina mlađe slovenske pjevačice

Foto: Instagram

NAKON što je ostao bez uloge u seriji Čista ljubav Ivan Herceg povukao se iz javnosti, a sad su ga fotografi uhvatili u zagrljaju 16 godina mlađe slovenske pjevačice Nine Donelli, koja se pokušava probiti i na hrvatskom tržištu.

Kako piše Story, prošlog tjedna 36-godišnji glumac i 20-godišnja pjevačica iz Maribora našli su se u jednom zagrebačkom restoranu. Nakon ručka zaputili su se prema svojim automobilima, a Ivan je obgrlio Ninu oko struka. Prije rastanka snažno su se zagrlili.

Nina je prije dva tjedna objavila spot za pjesmu Luda večer, nakon čega joj je hakiran kanal na YouTubeu.

Prvo je bila šokirana što je u samo četiri minute dobila preko 600 dislajkova na pjesmu i spot što je statistički nemoguće, a potom su joj blokirali brojač na kanalu pa ispada da ama baš nitko nije pogledao njezinu novu pjesmu u zadnjih 20 sati.

"Nikad u životu se nisam susrela s ovako nečim i nisam znala uopće što da napravim. Tada mi je moj autor Neno Ninčević savjetovao da se obratim policiji i prijavim hakerski napad. Hvala im na brzoj reakciji, kao i YouTubeu jer su mi javili da proboj mog kanala dolazi s dvije IP adrese, jedne iz Vijetnama, a druge iz Hercegovine. Čula sam da su se neke moje kolegice već žalile da su im se slične stvari događale od ljubomornih konkurenata u ovom poslu, ali doista ne razumijem zašto bih ja nekome smetala i bila problem? Pa imam samo 20 godina i tek sam na početku karijere. Nikome se nisam zamjerila i ovo me sve jako rastužuje, rasplakala sam se zbog takvih loših ljudi", rekla je tad mlada pjevačica. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.