Korana Gvozdić i Ivan Šarić slave: "Znam da ne voliš kad to govorim javno..."

Foto: Instagram

IVAN ŠARIĆ objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira sa zaručnicom Koranom Gvozdić. U opisu je otkrio da slave devetu godišnjicu veze. 

"Slavimo devet godina moja Koki i ja. Što smo sve prošli i doživjeli zajedno... I koliko toga nas još čeka! Sretna ti godišnjica, jube", napisao je emotivni Šarić, a onda se našalio.

"Znam da ne voliš kad to govorim javno, ali postoje ovakvi trenuci kad je skroz prihvatljivo... Ja sam najbolje što ti se dogodilo. Nema na čemu", dodao je komičar. 

"Vjerojatno taj entuzijazam, humor i vjera vrijedi da si sigurno njezino drugo najbolje. Sretna godišnjica", napisala je Nataša Janjić.

Emotivnu objavu posvetila je i Korana Ivanu. 

"Trebam te da me nosiš kao i na samom početku… Tu sam da se glupiram s tobom kad nas nitko ne gleda, tu sam da ti čuvam leđa - uvijek i zauvijek, tu sam i za modne savjete čak i sada kad ih (hvala Bogu) više ne trebaš… A što se plesa tiče? Imamo novog u ekipi, ja ću s guštom pričekati svoj red. Devet godina, stari moj, devet godina", poručila je Korana ispod videa sastavljenih od zajedničkih snimki.

"Najslađi! Sretna vam godišnjica", "Sretna vam godišnjica", "Naj, naj", "Moji", samo su neki od komentara. 

Inače, Korana i Ivan postali su roditelji sina Olivera u travnju ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.