Ivan Todorić viđen s djecom u šetnji centrom Zagreba

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

IVAN TODORIĆ, najmlađi sin Ivice Todorića, viđen je u centru Zagreba u društvu svoje dvoje djece, sinom Vidom i kćeri Arijom.

U jednom trenutku stali su se odmoriti na klupi, a malci su to iskoristili kako bi do kraja pojeli kokice koje su nosili u ruci.

Milica i Ivan prošle su godine dobili još jednu kćer

Podsjetimo, Todorić i bivša manekenka Milica Mihajlović, osim Vida i Arije, imaju i kćer Milu, koja se rodila prošle godine.

O Milici se ne zna puno. Poznato je da su se ona i Ivan upoznali 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila reviju, a on je u Velikoj Jabuci boravio zbog posla. Index je tada prvi objavio da je najmlađi sin kontroverznog poduzetnika Ivice Todorića po Miami Beachu prošetao s djevojkom Milicom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci.

Milica je ostatak obitelji upoznala na svadbi sina bivšeg premijera Nikice Valentića, a ubrzo je počela sve češće boraviti u Kulmerovim dvorima. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao u Budvi i ponudio posao.

Osim što se bavila manekenstvom, studirala je na Fakultetu organizacijskih nauka, a svoju privatnost uspjela je sačuvati i nakon što je ušla u klan Todorićevih. O njenoj vezi s Ivanom znalo se samo da su u srpnju 2013. godine prekinuli, a potom se pomirili pola godine kasnije, na proslavi Miličinog rođendana u Beču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.