Ivana Višnjić je trudna?

GORAN VIŠNJIĆ i Ivana Vrdoljak navodno očekuju svoje prvo biološko dijete, prenosi Gloria. Višnjići su trenutno u Zagrebu, gdje borave u rezidenciji Vrdoljakovih, a ovo im je prvi posjet otkako je Goran napumpao Šibenčanku Mirelu Rupić i izazvao skandal u Hrvatskoj dotad neviđenih razmjera. Stigli su netom prije Božića, i to prvo Ivana, a tek onda Goran, a koliko se planiraju zadržati u domovini, nije poznato.

Jednako tako nije poznato planira li Goran posjetiti rodni Šibenik, u kojem Mirela, zajedno s njegovom izvanbračnom kćeri, živi. Da je spremna na njegov povratak Mirela nam je davno najavila putem Facebooka, i to još prije ljeta, kada je svojim statusima "jedva čeka da napijem Višnjića, da mi napravi još jedno dijete" zabavljala javnost, ali ne i poznate supružnike.

Mirela i Ivana u svojim javnim svađama nisu štedjele jedna drugu, a pritom su se znale koristiti rječnikom kakav damama ne priliči, jasno pokazujuću koliko su daleko u svojem čupanju oko holivudskog zavodnika spremne ići. Međutim, bitke je uvjerljivo dobila Višnjićeva zakonita supruga, koja pune tri godine Gorana doslovno ne pušta s oka. Par je nedavno posvojio sina, a pokažu li se glasine o trudnoći Ivane Vrdoljak istinitima, možda će se Mirela konačno morati suočiti sa tužnom istinom odustajanja!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.