Ivica iz Srbije odveo curu na Etnu pa je zaprosio: "Nisam htio da me išta spriječi"

Foto: Instagram

Ivica Micić (41) i Sanja Džunov (34) su par iz Srbije koji se nedavno uputio na Etnu iako se upozoravalo da se područje vulkana napusti zbog sigurnosnih razloga. No Ivica je upravo tamo želio zaprositi Sanju. 

"Zaprosio sam je 18. kolovoza, a na Siciliju smo otputovali 13. u noći kad je krenula erupcija. Tad smo prespavali na plaži. Svakako je bilo malo straha, ali ljubav i želja za nečim tako nevjerojatnim pobijedila je strah", ispričao je Ivica za Telegraf.rs.

Dodao je kako je u trenutku njihova dolaska Etna izbacivala lavu i pepeo iznad grada, a aerodrom i autoceste su bili zatvoreni te se upozoravalo na izvanrednu situaciju.

"Ja sam odlučio da ipak odem do kratera i zaprosim djevojku jer sam je zbog toga doveo na Siciliju. Nisam htio da me išta spriječi", dodao je Ivica koji je Sanju zaprosio nakon mjesec dana veze. Ona je kasnije na društvenim mrežama objavila fotografiju zaručničkog prstena.

Inače, Etna na otoku Siciliji jedan je od najaktivnijih vulkana na svijetu. S visinom od 3300 metara ujedno je najviši vulkan u Europi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.