Ivu Jerković mnogi smatraju najljepšom Hrvaticom. Iz ovog selfieja jasno je i zašto

Foto: Instagram

Bivša manekenka i TV voditeljica Iva Jerković oduševila je pratitelje selfiejem.

"Malo spavam, puno sanjam", napisala je Iva uz fotografiju na koju je primila brojne komplimente. "Najljepša si", "Ljepoto", "Ljepotica", i ostale izvedenice riječi "lijepa" pisali su joj pratitelji i prijatelji, a oglasila se i Maja Šuput emotikonima vatre.

43-godišnju Ivu mnogi smatraju jednom od najljepših Hrvatica. Kako izgleda bez šminke, možete vidjeti ovdje.

Na sceni je od 2005. godine

Iva Jerković na sceni je od 2005. godine, kad se pojavila u showu Survivor Hrvatska. Prije toga se bavila manekenstvom. Survivor je napustila nakon 20 dana zbog zdravstvenih problema, a tada je izjavila da joj je najteže palo to što na otoku nije bilo cigareta te da je sa sobom ponijela kondome, no da ih nije iskoristila.

Potom je radila kao manekenka u Dubaiju, a u Milanu je radila na televiziji RAI 2. Vratila se u Hrvatsku te radila kao manekenka i voditeljica. Sudjelovala je i u prilično neuspješnom Celebrity Big Brotheru.

Kuloari su je godinama povezivali s kontroverznim biznismenom Josipom Antićem Zefom, no ona je tu vezu uporno negirala. Da su zajedno, potvrđeno je na svadbi novinarke Magdalene Balentović nakon što je Marko Grubnić snimio raspored sjedenja prema kojem je Antić sjedio do Ive. Potom je potvrdila da je trudna te da je otac djeteta Antić. U veljači 2020. godine je rodila djevojčicu Rinu Ami.

>>Iva Jerković prvi put objavila fotku svog partnera Josipa Antića Zefe

>>Pojavile se fotke Ive Jerković stare 16 godina, pogledajte kako je izgledala tad

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.