Izaberite djevojku koja će postati manekenka i osvojite vrijedne nagrade

ORGANIZATORI Dreft Fashion Weeka odabrali su deset sretnica koje su se prijavile na Indexov natječaj da postanu manekenke na Dreft Fashion Weeku. Svi članovi Index kluba mogu glasati za njima najljepšu djevojku, a nakon završetka glasanja najsretniji će biti i nagrađeni. Zato požurite i kliknite OVDJE kako biste najljepšoj djevojci dali svoj glas.

Pobjednici i glasačima vrijedne nagrade

Poslastica koja očekuje pobjednicu je putovanje koje daruje Kontakt Tours - advent u Pragu i Beču, s uključenim prijevozom, noćenjem s doručkom u hotelu s četiri zvjezdice, razgledavanjem Praga i Beča sa lokalnim vodičem. Da bi održavala svoju ljepotu i njegovan izgled i dalje, pobjednica će biti nagrađena i sa cjelodnevnim wellnessom sa masažom u Aspa wellnessu u službenom hotelu FWZ-a, Hotelu Antunović, godina dana fitnessa u First Fitness&Squash Toweru. Također, nagrađuje je i Neckermann poklon bonom od 1.000 kuna, a svoj ten će moći održavati u Mexico Sun solariju, gdje će imati pravo na pet sunčanja. Osim toga ljepotica će biti nagrađena i sa Dreft VIP poklon paketom s brojnim proizvodima te kino ulaznicama za bilo koji film u Cinestaru za dvije osobe. Savršenu frizuru garantirat će frizerski salon Rene, a uz to najljepša djevojka će uživati u poklon paketu Limoni parfumerije i Lancomea. Osim toga, Obala promet daruje pobjednici ekskluzivni šampanjac Moet Chandon sa Swarovski kristalima, a In Sportina darovat će joj odjeću.

Najsretniji Indexov posjetitelj koji će glasati na dar će dobiti model jednog od hrvatskih dizajnera, dvoje posjetitelja bit će nagrađeni sa cjelodnevnim wellnessom sa masažom u Aspa wellnessu u službenom hotelu FWZ-a, Hotelu Antunović. Također, Fashion Week daruje četiri Dreft poklon paketa te poklon pakete Limonija i Lancomea.  Osim toga, 10 glasača dobit će i VIP ulaznice za Fashion Week Zagreb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.