Izbor za najljepšu Srpkinju: Ceca Ražnatović vs. Danijela Dimitrovska

IZMEĐU 79 kandidatkinja koje su se našle u izboru za najljepšu Srpkinju svih vremena, prvo mjesto trenutno zauzima Ceca Ražnatović, a u stopu je slijedi manekenka Danijela Dimitrovska koja je posljednjih nekoliko godina krasila naslovnice najprestižnijih modnih časopisa poput  i surađivala s najpoznatijim kreatorima i modnim kućama današnjice poput Armanija, Yves Saint Laurenta, Jean Paul Gaultiera, Vere Wang i mnogim drugima.

"Najviše volim raditi revije jer mi tada proradi adrenalin i potpuno sam ispunjena. Naravno, volim se i fotografirati jer na taj način pokazujemo moć i mogućnost transformacije, ne samo fizički, već i psihički. Jedino što mi smeta su duga snimanja, koja ponekad traju po 12 sati i veoma su iscrpljujuća", ispričala je Dimitrovska za Hello magazin.

Samokritična i profesionalna

Nakon što je tri godine živjela u Parizu, Danijela se preselila u New Yorku gdje radi za agenciju IMG, ali tvrdi kako se teško naviknula na život u Velikoj Jabuci. "U početku mi je bilo teško. Američki način života je potpuno drugačiji od francuskog, a li s vremenom sam stekla prijatelje i počela mnogo raditi. Sada, kada imam slobodnog vremena, idem u šoping ili prošetam Central parkom", dodaje manekenka i ističe kako je veoma samokritična, ali i profesionalna.

Danijela je u vezi četiri godine s dečkom koji, kako sama kaže, pozitivno utječe na nju i podržava ju u svakom pogledu. Izbor za najljepšu Srpkinju svih vremena organizirali su Pressmagazin i portal Pressonline.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.