"Izgubljena" Evangeline Lilly povlači se iz glume

EVANGELINE LILLY, lijepa bjegunka iz popularne televizijske serije "Izgubljeni", šokirala je fanove rekavši kako se povlači iz svijeta šoubiznisa.

Lilly je najavila kako će serija "Izgubljeni" biti njezin posljednji projekt, a nakon završetka snimanja koje se očekuje u svibnju ove godine, završit će i njezina glumačka karijera. Osim u višestruko nagrađivanoj seriji, Evangeline je glumila i u ovogodišnjem favoritu za Oscar, filmu "The Hurt Locker".

"Volim glumu, ali ne znam bih li se mogla nazvati pravom glumicom"

"Cijenim glumu i raditi taj posao bilo je jedno prekrasno iskustvo. Ali mislim da ja nisam toliko strastvena u tome koliko bih trebala biti i da ne doživljavam glumu toliko ozbiljno. Ne znam mogu li se nazivati glumicom", rekla je lijepa Evangeline za Starpulse i dodala kako možda ovo nije konačno zbogom glumi, ali i da nema nikakvih filmskih planova za bližu budućnost.

"Zaželjela sam se mira, tišine i privatnosti. Malo ću uživati u normalnom životu prije nego što odlučim što ću dalje", dodala je glumica koja će dio svog slobodnog vremena posvetiti dobrotvornom radu za Ruandu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.