Jackova obitelj se buni protiv dokumentarca o dr. Murrayu: Zašto mu se daje prostor?

OBITELJ Michaela Jacksona bi željela zaustaviti objavljivanje dokumentarnog filma o doktoru Conradu Murrayu i njegovom odnosu s pokojnim kraljem popa. Film "Michael Jackson and the Doctor: A Fatal Friendship" donosi priču o liječnikovom životu poslije pjevačeve smrti pa sve do suđenja, na kojem je proglašen krivim za ubojstvo iz nehaja, a prikazat će ga mreža MSNBC. U filmu je navodno opisan i liječnikov odnos s pokojnim glazbenikom.

Michaelov brat Jermaine planira ignorirati dokumentarac. "Čujem da je izazvao puno ljutnje i frustracije, ali biram ne obazirati se na njega. Imamo veće bitke koje moramo baviti nego da se zamaramo riječima lažljivca kojeg ni porota nije slušala", napisao je Jermaine na svom Twitteru.

Tim koji brine o Michaelovoj ostavštini, John Branca i John McClain, su poslali pismo brojnim TV producentima u kojem izražavaju neslaganjem s objavljivanjem dokumentarca te se bune što se liječniku pruža prilika i prostor za opravdavanje. "Čim je Conrad Murray bio odveden s lisicama na rukama, čuli smo da MSNBC planira pustiti taj dokumentarac u udarnom terminu u petak, kao da je Murray neka slavna ličnost. Otkad je on to bio Michaelov prijatelj? Otkad se liječnik, a kamoli prijatelj, ponaša toliko neodgovorno prema drugom ljudskom biću? MSNBC mu daje priliku da poslije osude prebacuje krivnju, iako je porota pregledala dokaze i odbacila njegove argumente", napisali su Branca i McClain. Dokumentarac bi trebao biti prikazan sutra, 11. studenog. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.