Jacquesova tajna veza s Londonom: Tamo već ima i publicistkinju

JACQUES HOUDEK ove će se godine, sudeći prema najavi, natjecati u britanskom "X Factoru". Pjevačev nastup na audiciji uvršten je u promotivni video showa te se čini kako će se ove sezone Jacques truditi da impresionira suce showa, među kojima je su Kelly Rowland i Garry Barlow, te britansku publiku. No, kada je "X Factor" u pitaju, Jacques je jako tajnovit. "Žao mi je, ne mogu ništa komentirati", rekao nam je.

Da ipak postoji neka tajna veza između njega i Londona, svjedoči i činjenica da upravo tamo Jacques ima svoju osobu od povjerenja. "Probajte pitati miss T. nešto o tome, ona je moja publicistkinja u Londonu", rekao nam je pjevač. Miss T je, nažalost, bila informativna isto koliko i sam Jacques te nas samo obavijestila da ne može o tome razgovarati. Možda će pjevač i njegov tim biti pričljiviji nakon što reality natjecanje počne, a to bi trebalo biti sutra.

Jacquesu nastup u "X Factoru" ne bi bio njegovo prvo iskustvo natjecanja u sličnom showu u Engleskoj. Pjevač je prije otprilike pola godine u Londonu bio i na natjecanju "Open Mic" te stigao do finala. Na to se natjecanje prijavilo 16 tisuća ljudi, a Jacques je završio na četvrtom mjestu te rekao kako misli da je to bio dobar rezultat. Hoće li sličan, ili čaki bolji uspjeh postići i u "X Factoru", pokazat će vrijeme, a svojim glasovnim sposobnostima Jacques će sigurno impresionirati žiri. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.