Jadranska turneja ruskog milijardera: Bračni par Meljničenko uplovio na Brijune

OČARANI ljepotama Jadranskog mora, nakon Dubrovnika, preko Korčule, Hvara i Brača, ruski milijarder Andrej Meljničenko i supruga Aleksandra jutros oko 12 sati, uplovili su ispred Brijuna.

Bivša manekenka i pjevačica srpske pop grupe Models i njen suprug, na Brijune su stigli impresivnom jahtom "A", dugačkom 118 metara i vrijednom preko 150 milijuna eura, koja je u jahtaškom svijetu poznata i kao plovilo koje ni pri brzini od 25 čvorova navodno ne stvara valove.

Naziv "A" dobila je prema početnom slovu imena njegove supruge Aleksandre. Jahta ima sedam paluba, heliodrom, liftove i brojnu posadu koja pazi da njezinom vlasniku i njihovim gostima ništa ne nedostaje.

 U arhipelagu usred Mediterana, kojega mnogi nazivaju Polinezijom Jadrana, Meljničenkovi će zasigurno znati uživati. Među najpoznatijim posjetiteljima Brijuna su egipatski predsjednik Gamal Abdel Nasser, indijski premijer Jawaharlal Nehru, etiopijski kralj Haile Selassie, američki predsjednik Franklin Roosevelt i glumica Sophia Loren i književnika James Joyce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.